- 23 Temmuz 2011
- 75.593
- 51.121
- 4.693
Wassaba bak ulandüşük iq lu avelin teki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Wassaba bak ulandüşük iq lu avelin teki
1-2 defa tesadüf olarak renktaşlar Konular'ı şaşırıp düştü ben de devam ediyomVeli, sen misin ?
Keramettin hedef gösterdiyse bize geçmiş olsun demek düşer.sattık mi
Barış gittiği zaman fevkalade bir iş olmaz, hem yerli hem iyi kritik oyuncu kayboluyor yeri dolmaz. Sara yerine yabancı bulabilirsinBarış ve Sara'dan 70 milyon gelirse fevkaladenin fevkinde bir iş olur.
akrabası bu kadar savunmaz yav bu herifi yazık daha ayın başında ne demişiz buyurungec simdi bunlari sen karaktersiz olduğunu soylemiyordun ki zaten ortada fener filan da yoktu o zaman
hakan iyi topçu değil diyordun
hakan sara kötü topcu
berisha iyi topçu
iyi forumlar
Sen nerdesin ulan1-2 defa tesadüf olarak renktaşlar Konular'ı şaşırıp düştü ben de devam ediyom1 de İlkay'ın kulübümüzü 10. defa reddetmesi de 1 haberdir kanks yav
![]()
wazzabına sokim.Wassaba bak ulan
Ozaman boṣuna umitlendikDünün haberi rdas bu hafta gidecekmiş Münihe
akrabası bu kadar savunmaz yav bu herifi yazık daha ayın başında ne demişiz buyurun
![]()
![]()
Ben dün akşam 2-3 saat takıldım Forum'daSen nerdesin ulan
Osimheni aliyoruz yoksun
Edersonla anlasiyoruz yoksun
Bikmadin mi olm ukraynali masozlerden
Bayern gicikligina vfb ye dalacak woltemade yüzündenHayır Transfermarkt forumundaki bir Duyumcuya göre menejeri bu hafta Münih’e davet edilecekmis
Ekli dosyayı görüntüle 295627
6 olsa olmaz mı rtş sınır 5 miYukarıdaki ankete cevabım bu tarz oyuncuları 5 ken bulmalıyız