Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asensio gelirse fbye yıllık maliyeti min 15 m imiş. Bonservisi saymıyorum

Ben de böyle biliyorum. Bizim borçlu olduğumuz bankalar arasında Yapı Kredi yoktu sanki.

Ya umut eken denen şahsiyetin yaptığı haber kahpece. Şeytan gibi milleti birbirine düşürmeye çalışıyor. Bu herif fanatik çalışanı değil mi fanatik yasaksa asıl bu herif yasaklanmalı

gökhan dinc osimhen transferinde 50 mılyonun üstüne cıkmayacak gs fln dıyordu

başkanın önceki söylemi olabilir o osimhen netleşene kadar kimseyle görüşmeyin demesi

keza hakanlada o yüzden görüşmemiştik

nelsonun falan kalacagı hikaye
Gokhan dinc mi tartışıyoruz yani

D.O haklı. Apo-Nelson-Davinson var. Nelson satılmadan kalkıp 15'e stoper mi alacağız.

Ha keza, Frankie vs sağ bek var, gitmeden nasıl alacağız. Gidenlere göre transfer olur.

Ne diyon başganım sen!

Gökhan'ın haberlerine göre Osimhen'de 60'ın üzerine çıkılmasına izin vermiyordu, Kavukçu'yu geri çağırmıştı vb iddiaları vardı. Lakin bu daha inandırıcı Osimhen ve kaleciden sonra yabancı sınırı vb içinde gideceklere öncelik verilir.

Başkan dememiş, Gökhan Dinç demiş. Yorumlarken ona göre yorumlayın. Bu Gökhan'a falan kalsaydık bugün ne Osimhen vardı ne de başkası. Daha birkaç hafta önce Osimhen için Dursun Özbek 50m€ limit belirledi üstüne çıkmayacak derken bizim teklifimiz 60m€ üstündeydi, yani öyle böyle sıkmıyor haftalardır. Paylaşmayın bile şu herifleri bence burada, YouTube tarafında iş yapanlar etkileşim ile besleniyorlar. Göz göre göre mantık ve gerçek dışı haberler yapıp duruyorlar. Hepsi birbirinden rezil durumda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt