Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu angryler ne yav Barısı satmayi tercih edecek degiliz herhalde ikisi arasinda barış daha iyi oyuncu. Adı Barotta değil diye onu mu diyelim :d

Donna mı ? Lan insan yok olamaz da diyemiyor ha. Osim ve İcardi için oha çüş diyorduk hatırlatayım.

Olur olmaz yalandır dolandır daa, siz niye şaşırıyonuz onu anlamadım, burası Galatasaray forumu, olabilir yani, forvetinde Osimen, alternatifi İcardi olan, kanatlarında Sane olan takımın taraftarı, Donnaya mı şaşırıyor onu anlamıyorum.
Dediklerine katılmakla beraber Donnarumma gerçekten de uçuk bir haber. Osimhen'de o olaylar olmasa ve bize kiralık düşmese bugün Osimhen transferi diye bir şey konuşamazdık. Geldi burayı sevdi, biz onu sevdik de öyle gerçekleşti. Donnarumma için ortada benzer hiçbir senaryo yok, aktif belki de en iyi kaleci kimine göre. Çok yüklü bir maaşı var, hiçbir mantığa sığmayacak bir isim şu an için. Ne Osi'nin gelişi ne de Sane'nin gelişine benzer. Şaşırılması çok doğal. Çok alakasız ve uç noktada bir isim.

yabanci mumkun degil bence. bu yabanci siniriyla 4 yabanciyi 2 mevkide kullanamayiz. santrafor haric.

Gitmesini beklediklerimiz giderse (Nelsson-Zaniolo-Frankie-Cuesta-Jelert-Köhn-Morata-Yusuf) kaleci, sağ bek ve stoper gelse bile 12 yabancı oluyor. Tek sorun adı geçenlere bakınca hiçbiri 2002+ kriterini sağlamıyor. Yani 12 doluyor ama +2'nin birini orta sahada kullanmamız önünde bir engel yok. Ondan bağımsız gerçi ama mesela ayrıca 10 numara alacaksak Enzo Millot da 2002 kriterine uyuyormuş. Onu alacağımzı sanmıyorum gerçi de yani 14 olacaksa yabancı 2002+ bir 10 numara bile alabiliyoruz hala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt