Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Donna haberleri yurtdışı kaynaklı, acaba City den fiyat kırmak için mi, yoksa ciddi ciddi ilgi var mı, ben olabilir diyorum çünkü en büyük eksik kaleci ve çok iyi bir isim olsun istiyor bizimkiler kaç aydır.

Torreira
Lemina
Sara
Millot
Gündogan

Güzel os rotasyonu olur. Yedekler bu sene cok önemli

Adam var ama dengesiz dağıldı. Ön taraftan bir satış yapıp stoper+sagbek almak mantıklı geliyo bana
Zaten Zaniolo'yu yazmadın şuan bir kişinin daha eksilmesi kötü olur kadro planlaması açısından.

Lemina
Torreira
Sara

Barış
Yunus
Sané

İcardi
Osimhen

Şuan bir kanat az bile oldu çünkü 4 tane lazım yani Zaniolo ya da başkası

Bir orta saha da lazım buraya. Lemina 50 maç falan görmez.

Hakan zavallım oturduğu yerden bir ton linç yedi şimdi de övülecek. Bu twitter adamı ipe götürür çok tehlikeli bir yer. Biri hakkında bir komplo yazsa boku yedin uğraş dur hele futbolcu isen.

bu forumda 1 ay boyunca osimhen için bizi kullanarak al hilal'den fazla maaş koparmaya çalışıyor yazıldı. adam 850 tane al hilal teklifi reddetti. herkese ve her şeye saygısızlık norm oldu inanılmaz bir şey.

Şu angry face atanı konudan atalım mı ne dersiniz?
@Feramuz Kayalar :mad:

Good Bye GIF

Hakan’ın gelmesinin tek ihtimali Sara’nın ayrılmasından geçer. Sara varken alınmasını imkan dahilinde görmüyorum.

Okan hoca net şekilde istediğini belli etmişti ama benim kafamdaki düzene oturmuyor. Baştan beri İlkay’ı istiyorum zaten.

Lan milot ve donnaruma haberlerinin içine ettin sevimsiz

Safa Kaan Öztürk: "Hakan Çalhanoğlu, Türkiye’de Galatasaray’dan başka bir takımda forma giymeyecek. Menajerinden kısa sürede açıklama bekliyorum." (Sportcell)

Singo-Millot ve Akanji haberleri inandrıcı gelmedi.

İcardi
Sara
Lemina
Barış
Yunus
Sane
Torreira

7 isimden 2 kişi sürekli yedek olacak kadro kuramiyorsun.

En çok Lemina-Yunus-Sara ve özellikle formunu bulana kadar Icardi kalacak işte yedek sıkça zaten. Barış da bazen bek veya kanat bek falan oynayabilir. Gerisi de sakatlık-ceza-rotasyon falan... Daha oraya İlkay ve Hakan falan bile katılabilir :D

Diğer mevkilerde şişkinlik sevmiyorum ama bol merkez orta sahadan zarar gelmez ya... Kanatsız 4-3-1-2 falan bile oynarız yerine göre.

Hakan’ın gelmesinin tek ihtimali Sara’nın ayrılmasından geçer. Sara varken alınmasını imkan dahilinde görmüyorum.

Okan hoca net şekilde istediğini belli etmişti ama benim kafamdaki düzene oturmuyor. Baştan beri İlkay’ı istiyorum zaten.
Geçen gün İlkay gelmek istiyor ama Okan hoca soğuk bakıyor falan dendi acaba ne kadar doğru olabilir bu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt