- 18 Temmuz 2009
- 81.888
- 239.085
- 5.093
Safa Kaan sağlam bomba atmış bu arada. Hakan ya yalanlayacak ya da onaylamak zorunda kalacak bu haberi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana atmıyorŞu angry face atanı konudan atalım mı ne dersiniz?
Faşiste bak sen insanların hakkını vermez ters tepki atar inadınaniye koydunuz dostum bırakın şu faşist işlerinizi
insanların özgürlüklerine eylemlerine karışmayın
varın yolunuza bakın
Milotun kaynağı bild stutgart tier 1Singo-Millot ve Akanji haberleri inandrıcı gelmedi. Kekremsi.
Milot öncelik anladığım kadarıyla, İlkay’a hayır diyeceğini sanmıyorum oyununa çok uygun bir profil. Doğru konumlanmayı çok iyi bilen bir oyuncu.Geçen gün İlkay gelmek istiyor ama Okan hoca soğuk bakıyor falan dendi acaba ne kadar doğru olabilir bu?
Safa Kaan sağlam bomba atmış bu arada. Hakan ya yalanlayacak ya da onaylamak zorunda kalacak bu haberi.
emrecan onliberoysa dortmundun ikinci stoperi kim? schlotterbeck tek stoper mi oynuyor?Var on alan baskısı yediginde ön libero gelip 5. Bek gibi istasyon oluşturur. Topu çıkarırken genelde yapılır. Lemina da bizde o rolde oynadı.
Tutto kolpası birazda
Milot öncelik anladığım kadarıyla, İlkay’a hayır diyeceğini sanmıyorum oyununa çok uygun bir profil. Doğru konumlanmayı çok iyi bilen bir oyuncu.