Ali Rıza DEMİR
10 Numara!
- 10 Mart 2011
- 11.280
- 3.188
- 1.618
Milot haberlerinden sonra Sara’yı satacak mıyız acaba diye düşünmeye başladım. Çok maç var yedekliyor da olabilir
Nedir düşünceniz
Nedir düşünceniz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal sana calhanoglu
Sarayi epey sempatik buluyorum, takim icinde de neseli karakter, herkesle iyi gibi.Milot haberlerinden sonra Sara’yı satacak mıyız acaba diye düşünmeye başladım. Çok maç var yedekliyor da olabilir
Nedir düşünceniz
Sinan Yılmaz Lemina oynamıyor satılma durumu mu var acaba diyor. Bana da mantıklı geldi, Tor-Sara-Enzo üçlüsüne dönebilir hocaMilot haberlerinden sonra Sara’yı satacak mıyız acaba diye düşünmeye başladım. Çok maç var yedekliyor da olabilir
Nedir düşünceniz
Lemina aklima gelmedi degil, belli bir sebebi yok ama Okan hocanin tamamen kabullendigini dusunmuyorum Lemina transferini.Sinan Yılmaz Lemina oynamıyor satılma durumu mu var acaba diyor. Bana da mantıklı geldi, Tor-Sara-Enzo üçlüsüne dönebilir hoca
Bay giderse kendisi aptallık ederSarayi epey sempatik buluyorum, takim icinde de neseli karakter, herkesle iyi gibi.
Cok iyi teklif olmasi lazim. Uzulurum ama acikcasi.
Ne kadar kabul etmek istemesemde Keramettin Admirin bakisi dogru Sara konusunda, beklenen seyleri tam yapamiyor, skor katkisi/sut denemesi- noreich goruntulerinde iceri kat edip bam gum deniyordu adam , bizde asiri ciliz sut cikariyor.
Uzucu olur ama 35 gibi teklif konusacaksak hayir denmez gibi. Ertesi gunu Millot gelir o durumda(Belki de Ilkay ile bu yuzden masaya tam oturmuyorux hic bir fikrim yok..genede uygun maasa ilkay gelemeli de ne kadar yedek kalacak- yedege o maasi verecek miyiz) ince bir denge var orda
Ben BAY konusundan cok tirsiyorum esas. Bir anda sacmasapan bir haber dusecek gibi. En istemedigim sey olur
BAY icin o acidan bakmiyorum ben acikcasi.Bay giderse kendisi aptallık eder
Napıcaksın aston villada mesela. Ya da ne bilim sevillada marsilyada. İlk 10 takımdan birine gidemiyorsan gs hepsinden iyi. Başaltı takımlarla hedefin ne olabilir. He konu paraysa teklifi getirirsin, dersin ki bak adamlar bu maaş veriyor, biz de ona yakın bir şeyler veririz kalırsın.
Bundan 3-5 sene önceki gs yok artık. Başka bir durum var ortada.
Saraya gelince evet o etkiyi yapamadı sakatlıktan sonra. Gs orta sahasının 8 numarasının skor katkısı bu kadar az olamaz. Sen rakipler için tehdit olmak zorundasın
Torreira bile leminadan sonra 8 e geçince ondan çok katkı verdi.
20-25’e giderse ok derim
Berkan ve demirbayin aldigi limitli sureyi gencolara verilmesi lazim benim kafamda iste.Lemina yedekte oturtabileceğin bir adam. Bunu dert edecek bir adam da değil rahat bir insan olması dolayısı ile. Keza maaşı da yedek kulübesi için gayet normal
Ama arapların 5m teklifinden sonra gitmek istiyormuş. Bizden 2.5 alıyor, 3.5 yaparsın kalır gitmez.
Bu sezon lig uzun ve yıpratıcı. Kadro derinliği şart. Derinlik de leminadır, saradır aslında. Berkan veya demirbay değildir.
Barış ve Sara satıp trossard ve bissouma cekicezFabrizio’nun bütçe söylemine falan niye inanıyorsunuz bir anlasam, iki iki dört halbuki.
Donnarumma kolpası da yeterince konuşulmuş daha fazla uzatmayın.