Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milot haberlerinden sonra Sara’yı satacak mıyız acaba diye düşünmeye başladım. Çok maç var yedekliyor da olabilir

Nedir düşünceniz

Gunaydinlar

Biz BB den cikinca, limitimize olumli bir etki oluyor mu? TS ciktiginda limitinde epey artis olmus diye bir seyler gordum ama ne kadar dogrudur bilemedim.

O durumda biraz daha ciddi bakabilirim bazi yazilan cizilene.

Genede tahmin ettigim gibi Osi bitince herkes catir cutur etkilesim kasiyor.

Milot haberlerinden sonra Sara’yı satacak mıyız acaba diye düşünmeye başladım. Çok maç var yedekliyor da olabilir

Nedir düşünceniz
Sarayi epey sempatik buluyorum, takim icinde de neseli karakter, herkesle iyi gibi.

Cok iyi teklif olmasi lazim. Uzulurum ama acikcasi.

Ne kadar kabul etmek istemesemde Keramettin Admirin bakisi dogru Sara konusunda, beklenen seyleri tam yapamiyor, skor katkisi/sut denemesi- noreich goruntulerinde iceri kat edip bam gum deniyordu adam , bizde asiri ciliz sut cikariyor.koornidesinguzel geride ve iyi duran topu var, bence 20 M na alinan adamdan daha fazlasi gelmeli-sakatliktan sonrasi bir garip oldu

Uzucu olur ama 35 gibi teklif konusacaksak hayir denmez gibi. Ertesi gunu Millot gelir o durumda(Belki de Ilkay ile bu yuzden masaya tam oturmuyorux hic bir fikrim yok..genede uygun maasa ilkay gelemeli de ne kadar yedek kalacak- yedege o maasi verecek miyiz) ince bir denge var orda

Ben BAY konusundan cok tirsiyorum esas. Bir anda sacmasapan bir haber dusecek gibi. En istemedigim sey olur

Sinan Yılmaz Lemina oynamıyor satılma durumu mu var acaba diyor. Bana da mantıklı geldi, Tor-Sara-Enzo üçlüsüne dönebilir hoca
Lemina aklima gelmedi degil, belli bir sebebi yok ama Okan hocanin tamamen kabullendigini dusunmuyorum Lemina transferini.

Tor Sara Enzo denkleminde Lemina agresifligini bence hic biri tam yapamiyor. torreira lemina geldikten sonra tam kendi oyununu oynamya basladi, iki yonlude yaptigi hatalar yokoldu. O yuzden Leminanin yaptigini Sara ya da Tor yapabilir mi hic emin degilim.

O orta 3lu cok zor is gercekten, alternatif bulmakta zor, 3luyu yerlestirmekte zor(formasyon anlaminda demiyorum)

Sarayi epey sempatik buluyorum, takim icinde de neseli karakter, herkesle iyi gibi.

Cok iyi teklif olmasi lazim. Uzulurum ama acikcasi.

Ne kadar kabul etmek istemesemde Keramettin Admirin bakisi dogru Sara konusunda, beklenen seyleri tam yapamiyor, skor katkisi/sut denemesi- noreich goruntulerinde iceri kat edip bam gum deniyordu adam , bizde asiri ciliz sut cikariyor.

Uzucu olur ama 35 gibi teklif konusacaksak hayir denmez gibi. Ertesi gunu Millot gelir o durumda(Belki de Ilkay ile bu yuzden masaya tam oturmuyorux hic bir fikrim yok..genede uygun maasa ilkay gelemeli de ne kadar yedek kalacak- yedege o maasi verecek miyiz) ince bir denge var orda

Ben BAY konusundan cok tirsiyorum esas. Bir anda sacmasapan bir haber dusecek gibi. En istemedigim sey olur
Bay giderse kendisi aptallık eder
Napıcaksın aston villada mesela. Ya da ne bilim sevillada marsilyada. İlk 10 takımdan birine gidemiyorsan gs hepsinden iyi. Başaltı takımlarla hedefin ne olabilir. He konu paraysa teklifi getirirsin, dersin ki bak adamlar bu maaş veriyor, biz de ona yakın bir şeyler veririz kalırsın.

Bundan 3-5 sene önceki gs yok artık. Başka bir durum var ortada.

Saraya gelince evet o etkiyi yapamadı sakatlıktan sonra. Gs orta sahasının 8 numarasının skor katkısı bu kadar az olamaz. Sen rakipler için tehdit olmak zorundasın

Torreira bile leminadan sonra 8 e geçince ondan çok katkı verdi.

20-25’e giderse ok derim

Bay giderse kendisi aptallık eder
Napıcaksın aston villada mesela. Ya da ne bilim sevillada marsilyada. İlk 10 takımdan birine gidemiyorsan gs hepsinden iyi. Başaltı takımlarla hedefin ne olabilir. He konu paraysa teklifi getirirsin, dersin ki bak adamlar bu maaş veriyor, biz de ona yakın bir şeyler veririz kalırsın.

Bundan 3-5 sene önceki gs yok artık. Başka bir durum var ortada.

Saraya gelince evet o etkiyi yapamadı sakatlıktan sonra. Gs orta sahasının 8 numarasının skor katkısı bu kadar az olamaz. Sen rakipler için tehdit olmak zorundasın

Torreira bile leminadan sonra 8 e geçince ondan çok katkı verdi.

20-25’e giderse ok derim
BAY icin o acidan bakmiyorum ben acikcasi.
Tabii ne yapacaksin orda ama bizdeki baski olmadan kafa rahat olur dusuncesindeyim.

Gitse daha ustune ziplama yapabilir mi? EPL de olmayabilir, yasi o tur transfer icin cok sinirda. Ben ingiltere disi var mi acaba ciddi ilgilenen bilmiyorum. Eger teklif olup degerlendirmek isterse ama kerem satisi gibi salaklik yapilmamali, napoli gibi her istedigimizi almamiz lazim

Saraya 20-25 e ok degilim ya, 30 konmali masaya minimum. Hele hele EPL takimi diyorsak

Lemina yedekte oturtabileceğin bir adam. Bunu dert edecek bir adam da değil rahat bir insan olması dolayısı ile. Keza maaşı da yedek kulübesi için gayet normal

Ama arapların 5m teklifinden sonra gitmek istiyormuş. Bizden 2.5 alıyor, 3.5 yaparsın kalır gitmez.

Bu sezon lig uzun ve yıpratıcı. Kadro derinliği şart. Derinlik de leminadır, saradır aslında. Berkan veya demirbay değildir.

Lemina yedekte oturtabileceğin bir adam. Bunu dert edecek bir adam da değil rahat bir insan olması dolayısı ile. Keza maaşı da yedek kulübesi için gayet normal

Ama arapların 5m teklifinden sonra gitmek istiyormuş. Bizden 2.5 alıyor, 3.5 yaparsın kalır gitmez.

Bu sezon lig uzun ve yıpratıcı. Kadro derinliği şart. Derinlik de leminadır, saradır aslında. Berkan veya demirbay değildir.
Berkan ve demirbayin aldigi limitli sureyi gencolara verilmesi lazim benim kafamda iste.

Hep daha garanti ortamda 80 sonrasi 3 5 dakikalar icin giriyorlar. Teknik ekip bence zayif o konuda.

Ederson bitsin derken su donnaruma gundemini ne kafa mantikta sallarlar ortaya yav... Sosyal medya gercekten berbat bir ortam

Bütçemiz 150 ise 40 osimhenden düştüysek 110 kalıyorsa basalım ulan 60-70 de leaoya bitsin bu iş 😂

Fabrizio’nun bütçe söylemine falan niye inanıyorsunuz bir anlasam, iki iki dört halbuki.

Donnarumma kolpası da yeterince konuşulmuş daha fazla uzatmayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt