Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Jakobs kaldı bizde milan estupinanı aldı, zaten 12-15 arası paradan aşağı salınmazdı onu da vermezlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sazdağı Fener'e gitmedi mi.Bence Frankowski de Jelert te Cuesta da acilen gitmeli .Bizde olmadı olmayacak.Zorlamanın alemi yok.Yaşa başa taşa bakmadan gönderip acil tarafından gerçek faydası olacak sağ bek almak zorundayız.3 ünü verip bir tane sağ bek alırız inşallah.Yanında söylemekten dilimde tüy bitti Gökhan SAZDAĞ da olmazsa olmaz olmalı.Rekabet şart.
Taha şahin deyip duruyorlar nasıl topçu bi fikrin var mı, bize rotasyona gider miSazdağı Fener'e gitmedi mi.
Hayır.Şuan Kayseri'de idmanlarına devam ediyor.Öyle birşey yok.her geçen gün alabilmek zorlaşacak. Ver 1-2 oyuncu al ne bekliyorlar anlam veremiyorum.Sazdağı Fener'e gitmedi mi.
Fra neyse de Jelertle Cuesta ne olacak asıl mevzu o. İkisine 20 m euro verildi, 5-6 geri alabilir miyiz şüpheli.İşin sonu yine 2 kiralama + 4 şarta bağlı opsa gider
Elde satılacak topçuların geneli bu şekilde elden çıkar gelecek sene sonu yine geri dönerler
Kısaca Baris, Sara giderse Apo‘nun yeri değişirse malum Muslera‘nin da yeri değişiyor, bunun üstüne yeni sağ bek ve 10 numara konuşuluyor, Sane geldi, geçen senenin ilk 11‘ine göre 6 oyuncu değişmiş oluyor.kim gidiyormuş
300-500 bine gelmiş olsaydı farklı gözle bakardık belki sevebilirdikte.Derdik ki: 300000 lik oyuncu fuleleri var bindirmeleri iyi sabredelim diyebilirdik .Bence zaman kaybı kesinlikle gitmeli.jelert bizim halı sahada bile iş yapmaz o kadar kötü futbolcu. İdmanda izlerken gerçekten nasıl bir torpille futbolcu olduğuna her seferinde şaşırıyorum.
Gökhan Sazdağı'nı almak yerine Arda Ünyay'ı 3. stoper gibi sağ bekte kullanmayı planlıyoruzdur belki. Çocuk hem hızlı, hem güçlü hem de ayağı iyi.Hayır.Şuan Kayseri'de idmanlarına devam ediyor.Öyle birşey yok.her geçen gün alabilmek zorlaşacak. Ver 1-2 oyuncu al ne bekliyorlar anlam veremiyorum.
300-500 bine gelmiş olsaydı farklı gözle bakardık belki sevebilirdikte.Derdik ki: 300000 lik oyuncu fuleleri var bindirmeleri iyi sabredelim diyebilirdik .Bence zaman kaybı kesinlikle gitmeli.
Sallai Sağ bek olmaz sadece idare olur.Yılboyu ne olur onuda yaşamamız gerekli .Sonuçta olmaz.osi ve kaleci kesin dersek , hiç kimseyi almadığımız durumda kadro aşağıdaki gibi olacak sanırım
KALECİ
SALLAİ...SANCHEZ...APO....EREN
LEMINA...TORRERIA...SARA
SANE...OSIMHEN...BARIŞ
GUNAY
JELERT....ARDA/METEHAN...NELSSON.....JAKOBS
KAAN...BERKAN+EFE
ZANIOLO....YUNUS+YUSUF....A.KUTUCU
ICARDI