Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakan denen futbolcu bırakın formayı giymeyi bundan sonra bu kulubun adını ağzına almamalı. Utanmaz herif yaptıklarına bak ya

nsa,, BU Ne saçmalık lan dünyadaki çoğu takım bir tane denge beki kullanıyor artık stoperdenefans bozma çevik adamlarla.

Senin saçma veya doğru bulmana göre ilerlemiyor futbol literatürü. Sizelı geniş alan savunacak oyuncuların yok diye tokatlıyorlar Avrupa’da.
Ondan demedim yav. Nelson cuesta gidince sadecee 1 tane almak saçmalık anlamında. Yoksa hem sağ bek Hem defans oynayabilmesi iyi

Milot için olay maliyet kardeşim, yabancı sınırı falan değil, anlayamıyor musunuz?

Takımın defansif tarafta daha acil ihtiyaçları varken ön tarafa oyuncu satmadan 20 milyon euroluk bir maliyete girmek istemiyorlar.

Haluk'un dediği de çok açık. Millot takip edilen bir isim. Olur da ön taraftan satış gerçekleşirse Milot için girişim yapılır. Ancak ön tarafta mevcut rotasyon korunursa o pozisyonlara bu maliyetlerde bir isim gelmez.

Yok dinleyen salaktır falan, ne biçim laflar! Bana göre de şunu anlayamayan salaktır o zaman.

Yalanlamıyor radarında olması gündeminde olmuş olmuyor. Takip ediliyor ama ilgi yok oyuncu gitmesi gerek diyor. Ben öyle anladım.
Gündemimizde olmayan biri radarimiza giremez bence abi😂

Bi de şu an ayrılacağı konuşuluyor ciddi ciddi ve bekletemezsin çocuğu.kaparlar

Bunu yazdığıma inanamıyorum fakat yerli muhabirler içerisinde Osimhen transfer sürecini en doğru aktaran Burhan oldu. 40 peşinat haberi, 20 gün sürer haberi... 14 Temmuz'da 1 hafta sonra neticelenir demişti.

Yine ne hikayesi yazıyorsun feridun abi modunu bıraksa biraz itibar sahibi olacak, dayanamayıp bilmediğine de konuşuyor.

Eylulde 15e gelirsen gel yoksa yallah

Ne yazık ki mertens gitmişken milot ihtiyaç değil diyen arkadaşlar futboldan pek çakmıyor veya dünyanın stslden ibaret olduğunu düşünüyordur. Forvet arkası Gabriel sara ile veya çift ST ile oynayarak CLde rakip kaleye gidemezsin

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne yazık ki mertens gitmişken milot ihtiyaç değil diyen arkadaşlar futboldan pek çakmıyor veya dünyanın stslden ibaret olduğunu düşünüyordur. Forvet arkası Gabriel sara ile veya çift ST ile oynayarak CLde rakip kaleye gidemezsin

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu milot iyi mi reis

Fabrizio haberini gören zaten utanır daha Osi hakkında haber vermeden gelişini bekler.Alayı karakter yoksunu bunların

calanoglunun twiteri yok mu

fb yalan konusmadim demek cok mu zor

fb olmayinca bize yanliyor yine bu almanci

Yener İnce: "Şu an sakatlığının 231. günündeyiz. Tek isteğimiz Icardi'nin sağlıklı dönmesi. Icardi yapı olarak bugün oynamak ister ama dikkat etmemiz gerek. Kilosu da günden güne düşüyor."
İyi bari kilo konusu geçmiş sonunda, en azından haberimiz yokmuş gibi davranılmıyor.

gecen yazilmisti burada hakkaten acayip iş.Ya dolandiriyorlar ya para felan akliyorlar sacmalik.Jovic inanilmaz bir kazik yakin tarihte esi benzeri yok heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt