Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.561
- 6.800
- 2.323
Yalanlamıyor radarında olması gündeminde olmuş olmuyor. Takip ediliyor ama ilgi yok oyuncu gitmesi gerek diyor. Ben öyle anladım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yalanlamıyor radarında olması gündeminde olmuş olmuyor. Takip ediliyor ama ilgi yok oyuncu gitmesi gerek diyor. Ben öyle anladım.
Ondan demedim yav. Nelson cuesta gidince sadecee 1 tane almak saçmalık anlamında. Yoksa hem sağ bek Hem defans oynayabilmesi iyinsa,, BU Ne saçmalık lan dünyadaki çoğu takım bir tane denge beki kullanıyor artık stoperdenefans bozma çevik adamlarla.
Senin saçma veya doğru bulmana göre ilerlemiyor futbol literatürü. Sizelı geniş alan savunacak oyuncuların yok diye tokatlıyorlar Avrupa’da.
Gündemimizde olmayan biri radarimiza giremez bence abiYalanlamıyor radarında olması gündeminde olmuş olmuyor. Takip ediliyor ama ilgi yok oyuncu gitmesi gerek diyor. Ben öyle anladım.
Bu milot iyi mi reisNe yazık ki mertens gitmişken milot ihtiyaç değil diyen arkadaşlar futboldan pek çakmıyor veya dünyanın stslden ibaret olduğunu düşünüyordur. Forvet arkası Gabriel sara ile veya çift ST ile oynayarak CLde rakip kaleye gidemezsin
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İyi bari kilo konusu geçmiş sonunda, en azından haberimiz yokmuş gibi davranılmıyor.Yener İnce: "Şu an sakatlığının 231. günündeyiz. Tek isteğimiz Icardi'nin sağlıklı dönmesi. Icardi yapı olarak bugün oynamak ister ama dikkat etmemiz gerek. Kilosu da günden güne düşüyor."
Stuttgart Kızılyıldız maçını izledim sadece 15 dakika. Alex'in hızlısıBu milot iyi mi reis
Bizden daha iyi biliyorlar merak etmeyelim. Hele Icardiİyi bari kilo konusu geçmiş sonunda, en azından haberimiz yokmuş gibi davranılmıyor.