Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
daha hakan-fb işi ilk çıktığında bile kolpaya inanmayın Uğurcan için de benzer kolpaları sıktı demiştim

O dönem Fenerle böyle kanlı bıçaklı değildik. Koç’a kadar hatta hiç böyle olmadık, hep kavgalıydık ama o kadar.

Oyuncuların da rakiplere saygısı vardı, 17-18 yıl önceki mevzuyu bugünden okuyamazsın.
Yok heis yanlış anlaşılma var
fble olan duruma bir şey demedim, fb teklifini teşekkür ederek reddettim dese ok da fbye olan saygımdan teklifi reddettim cümlesi tuhaf geldi sadece ona güldüm jsjs

daha hakan-fb işi ilk çıktığında bile kolpaya inanmayın Uğurcan için de benzer kolpaları sıktı demiştim
Kolpa hicbir sey yok. Uğurcan fenere gidiyordu, başkanları son anda tepkiden korkup geri vites yaptı. Hakan da tepkilerden korkup şu anlık geri vites yapiyor.

Hakan - FB işi parasını verip alacaklarından değil, sırf mide bulandırmak için çıkarıldı bence. Paragöz babası da çanak tuttu olaya. Haberler çıktığında gelse fevkalade verim verecek bi oyuncuydu, şu an gelirse taraftarla asla barışamayacak hale getirildi. Inter'le bi yolu bulup muhakkak anlaşılırdı.

Yok heis yanlış anlaşılma var
fble olan duruma bir şey demedim, fb teklifini teşekkür ederek reddettim dese ok da fbye olan saygımdan teklifi reddettim cümlesi tuhaf geldi sadece ona güldüm jsjs
Para için istemediğin bir yerde çalışmak, elinden geleni yapmamak çalıştığın kuruma saygısızlık olur, yanlış bir şey dememiş.

Gönlü Galatasarayda olan adam gidip orada full konsantre vs olamaz.

Bize de 15 m euro dolar bons vermişlerdi, önerilen maaş da bonservis de çok yüksekti ama haysiyet meselesi olan bir mevzuydu tabii.

Para için istemediğin bir yerde çalışmak, elinden geleni yapmamak çalıştığın kuruma saygısızlık olur, yanlış bir şey dememiş.

Gönlü Galatasarayda olan adam gidip orada full konsantre vs olamaz.

Bize de 15 m euro dolar bons vermişlerdi, önerilen maaş da bonservis de çok yüksekti ama haysiyet meselesi olan bir mevzuydu tabii.
Tamam heis ben burayı atlamışım, güzel söylemiş yani kapo

Baby Hat GIF

adam gibi adam ilkay'a biraz daha ısındım buraya gelmemek için city ve barça'da yedek kalmayı tercih eden adama saygı duyarım en azından vizyonlu adamdır derim katakulliye girmiyor şimdi daha çok gelmesini istiyorum

Kolpa hicbir sey yok. Uğurcan fenere gidiyordu, başkanları son anda tepkiden korkup geri vites yaptı. Hakan da tepkilerden korkup şu anlık geri vites yapiyor.
aynen paso dış mihraklar işte , fbliler de buna inanıyor zaten yapı muhabbetleri misali.Kırkayak demişti fbye evet demedi diye.Uğurcan'da kolpa atana inanmak yerine doğrulara inanıyorum sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt