- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
daha hakan-fb işi ilk çıktığında bile kolpaya inanmayın Uğurcan için de benzer kolpaları sıktı demiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok heis yanlış anlaşılma varO dönem Fenerle böyle kanlı bıçaklı değildik. Koç’a kadar hatta hiç böyle olmadık, hep kavgalıydık ama o kadar.
Oyuncuların da rakiplere saygısı vardı, 17-18 yıl önceki mevzuyu bugünden okuyamazsın.
Yatıp paramı alırdım muhabbetine getiriyorFbye olan saygıdan mi reddetmiş o kısmı biraz tuhaf ama jsjsh
Kolpa hicbir sey yok. Uğurcan fenere gidiyordu, başkanları son anda tepkiden korkup geri vites yaptı. Hakan da tepkilerden korkup şu anlık geri vites yapiyor.daha hakan-fb işi ilk çıktığında bile kolpaya inanmayın Uğurcan için de benzer kolpaları sıktı demiştim
Kolpa falan yok.daha hakan-fb işi ilk çıktığında bile kolpaya inanmayın Uğurcan için de benzer kolpaları sıktı demiştim
Şimdi ok, helal olsun ince düşünmüşYatıp paramı alırdım muhabbetine getiriyor
Para için istemediğin bir yerde çalışmak, elinden geleni yapmamak çalıştığın kuruma saygısızlık olur, yanlış bir şey dememiş.Yok heis yanlış anlaşılma var
fble olan duruma bir şey demedim, fb teklifini teşekkür ederek reddettim dese ok da fbye olan saygımdan teklifi reddettim cümlesi tuhaf geldi sadece ona güldüm jsjs
Ya Necati hakikaten komplo teorisi uzmanı oldun yav. Alakası bile yok gitmez Fener'e ve gitmeyecekte.calanolgunu gsye tekrar sevdirip tam o anda fb aciklayacak bu transferi
uzak durmak lazim bu transferden
konusu bile gündeme gelmemeli artik
Tamam heis ben burayı atlamışım, güzel söylemiş yani kapoPara için istemediğin bir yerde çalışmak, elinden geleni yapmamak çalıştığın kuruma saygısızlık olur, yanlış bir şey dememiş.
Gönlü Galatasarayda olan adam gidip orada full konsantre vs olamaz.
Bize de 15 m euro dolar bons vermişlerdi, önerilen maaş da bonservis de çok yüksekti ama haysiyet meselesi olan bir mevzuydu tabii.
aynen paso dış mihraklar işte , fbliler de buna inanıyor zaten yapı muhabbetleri misali.Kırkayak demişti fbye evet demedi diye.Uğurcan'da kolpa atana inanmak yerine doğrulara inanıyorum sadeceKolpa hicbir sey yok. Uğurcan fenere gidiyordu, başkanları son anda tepkiden korkup geri vites yaptı. Hakan da tepkilerden korkup şu anlık geri vites yapiyor.
var işte yok öyle bir şey.Fbli karaktersiz harici hiçbir iyi kaynak söylemedi öyle bir şey olduğunu.Fbliye bakıp gaza geldi herkes , kırkayak ne demişti mesela evet deme durumu falan yok demiştiKolpa falan yok.
Okadar emin olmahere we go geldikten sonra isterse kendilerini paralasınlar , hiç farketmez.Dönüş yok daha
Süreçleri hic okuyamıyorsun rts.aynen paso dış mihraklar işte , fbliler de buna inanıyor zaten yapı muhabbetleri misali.Kırkayak demişti fbye evet demedi diye.Uğurcan'da kolpa atan inanmak yerine doğrulara inanıyorum sadece
Okadar emin olma