- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
Okadar emin olma
bu adam uçağa falan binip döndü , bu farklı.Böyle şeylerin olma ihtimali %1den azdır büyük ihtimalle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okadar emin olma
Bunlar kim osimheni almak kim desen masonumhaklı
bitse uçakdaydı şuan
hayır gayet okuyorum yav fbli herif kolpa,holiganın teki işte kendine göre yorumluyor her şeyi ve patlıyor , patladı da yani.Sonra ardı yanınca dış mihraklara bağlıyor taraftar da bunu seviyor zaten.Kimse daha kesin bir şey demeden algı işlerine giriyor.İnsanlar baskı yapıyor diyor ancak asıl baskıyı o algıcı şerefsiz yapıyorSüreçleri hic okuyamıyorsun rts.
Okadar emin olma
sakatlık diye duydum ama net bir bilgi yokNiye iptal olmuş lan bu nasıl sebep
Olayın başlangıcı kesinlikle Aziz yıldırım'ın öyle olmaz böyle olur.Bundan sonra göreceksiniz lafıyla başladı herşey.Onun öncesinde böyle kin nefret irin asla yoktu.Ne olduysa o günden sonra oldu.O gün milattır. Şimdikilerde üstüne koyarak abarta abarta günümüze getirdiler.O dönem Fenerle böyle kanlı bıçaklı değildik. Koç’a kadar hatta hiç böyle olmadık, hep kavgalıydık ama o kadar.
Oyuncuların da rakiplere saygısı vardı, 17-18 yıl önceki mevzuyu bugünden okuyamazsın.
Para için istemediğin bir yerde çalışmak da çalıştığın kuruma saygısızlık olarak görülebilir.
Ne zaman söyledi o lafı anlamadım, şike mevzusu muOlayın başlangıcı kesinlikle Aziz yıldırım'ın öyle olmaz böyle olur.Bundan sonra göreceksiniz lafıyla başladı herşey.Onun öncesinde böyle kin nefret irin asla yoktu.Ne olduysa o günden sonra oldu.O gün milattır. Şimdikilerde üstüne koyarak abarta abarta günümüze getirdiler.
laport bilboa da
Nasil farkli? Daha beter iste, hem here we go gelmis hemde adam ingiltereye gitmis ordan dönmus transferbu adam uçağa falan binip döndü , bu farklı.Böyle şeylerin olma ihtimali %1den azdır büyük ihtimalle
Bir maçtan sonra açtı ağzını yumdu gözünü .Hakem odasına indi bastı sonrada bu lafları etti.Hangi maç hatırlamıyorum ama buluruz onu .O maçla başladı herşey.Ne zaman söyledi o lafı anlamadım, şike mevzusu mu
En gec cumartesi. Sonrasi tufan
Lauriente sağlık kontrolü için İngiltere'ye gidiyor o kontrolden sonra olmuyor sanırım transfer aslında. Yani vazgeçen taraf sanırım Sunderland.
Bizim durumda da manyak aurelio vazgectim dese nolacak? Patlamis olacak. Osi gelip imza atana kadar temkinli olmakta fayda var
ne alakası var yav elmayla armut gibi olmuş , transfer süreci sonuçta burda oyuncu oraya gidince iptal olmuş süreç içinde iptal olan bir durum yokki ? Sağlık kontrollerinde sorun çıkmış adamın.Bizde de osi gelip iptal olsa anlarım da onun dışında bir durum yok yani.İki taraftan kesin onay olmadan hatta belli bir protokol imzalanmadan fabrizio demez here we go diye.Nasil farkli? Daha beter iste, hem here we go gelmis hemde adam ingiltereye gitmis ordan dönmus transfer
Bizim durumda da manyal aurelio vazgectim dese nolacak? Patlamis olacak. Osi gelip imza atana kadar temkinli olmakta fayda var