Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
“Hakan Çalhanoğlu? İlkay Gündoğan?”

🗣️ Okan Buruk:

“Düşüncemiz şu şekilde; mevki mevki gitmeye çalışıyoruz. Sane'yi hızlı bitirdik. Osimhen çok önemliydi, sonlanmak üzere. O sonlandıktan sonra kaleci var. Diğer mevkilerle ilgili devam eden süreçte karar vermemiz gerekiyor. Gidecek, kalacak, ayrılacak. Bütçe olması gerekiyor. Osimhen ile birlikte çok önemli bir bütçeyi kullanmış oluyoruz. Kalan bizim için bütçeye göre kararlar almamız gerekiyor. Çok şey isteyebilirsiniz, her mevkiye oyuncu isteyebilirsiniz. Bütçemiz de çok önemli. Doğru kullanmamız gerekiyor. İlk isteğimiz bir kaleci transferi. Devamında ona göre bakacağız

Hoca cok temiz konusmus

Öncelik ana mevkiler

Osimhen
Sane
Kaleci

Sonra recap yapilacak

Icardi hazır değil, Osimhen işi uzuyor, lige forvetsiz başlayacağını düşünüyor Okan.

Osimhen-40 Milyon Euro (peşinat)
Singo- 5 Milyon Euro + 17 Milyon Euro (zorunlu opsiyon + %10 Satış Payı Karı)
Ederson- 5.5 Milyon Euro + 1.5 Milyon Euro (CL başarı primi İlk 24'e kalınırsa sözleşme süresi boyunca)

Bu üç hamle ile

1. Stoper ve dörtlünün sağ beki çözülmüş olur. (Kaan ile çift joker iki mevkiye)
2. Forvet ihtiyacımı çözülmüş olur.
3. Kaleci sorunumuz çözülmüş olur.

Sonrasında yapılacak takviyeler için satış şart:

Morata-5.5 Milyon Euro
Köhn-4.5 Milyon Euro
Frankowski-4.5 Milyon Euro
Zaniolo- 9.5 Milyon Euro
Nelsson-6 Milyon Euro

Buradan 30 Milyon Euro çıkartabilirsek

Jelert-500.000 Euro (kiralama bedeli + şartlı satın alma opsiyonu)
Cuesta-500.000 Euro (kiralama bedeli + şartlı satın alma opsiyonu)
Kazımcan-Anadolu'ya bedelsiz kiralık

Bu sene için denk olmasa da tam yakın bir bütçe olabilir.

Ama bunlar zor operasyonlar. Özellikle Zaniolo ve Nelsson kısmı için konuşuyorum.

Olursa da kadroya orta saha (8-10) özellikli biri ve 2 tane de genç 23 yaş altı isim alınmalı (belki yine biri beke diğeri de forvete)

Keramettin abinin açtığı konuda bile beni heycanlandiracak transfer gelişmeleri olmayacak sanirim
Sad Rabbit GIF by Muffin & Nuts

Söyle GSliyim böyle GSliyim diyorsan agizini acacaksin manken gibi duracagina

var işte yok öyle bir şey.Fbli karaktersiz harici hiçbir iyi kaynak söylemedi öyle bir şey olduğunu.Fbliye bakıp gaza geldi herkes , kırkayak ne demişti mesela evet deme durumu falan yok demişti
40ayak hakanın yaptığı görüşmeyi aklama çabasındaydı başka bir şey değil.
Aranmış konuşmuş evet dememiş. Ne demiş peki bilgi yok. Kabul etmiyorum demiş mi

Yok.

Kobare genc kuralına da uymuyor. Geçiniz.

>Sane/Osimhen/Ederson
<Nelsson/Cuesta/Frankowski/Jelert/Köhn
>Sağbek/Stoper

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Buyrun Okan Hoca’nın açıklamaları düştü taze taze.

Aklın yolu bir, o da kaleciden sonra defansa takviye yapmayı planladıklarını söylemiş ve bütçe durumuna değinmiş. Yarım saat önce ne yazdıysam söylemiş neredeyse

Gelin görün ki forum ulemalarına göre birkaç gün içerisinde Milot’ya 20 cash basıp alacak durumdaymışız.

Enzo Milot'u 20 milyon Euroya alabiliyorsak ve oyuncu gelmeyi kabul ediyorsa 1 dakika düşünmem şahsen. Aynısını geçen yıl Lyon Cherki'yi 20 milyona satmak istiyor haberleri varken de yazmıştım. Ama oyuncu ikna olmamıştı sanırım Türkiyede oynamayı. Milot-Sane-Osi üçlüsü bambaşka şeyler hayal ettirir.

40ayak hakanın yaptığı görüşmeyi aklama çabasındaydı başka bir şey değil.
Aranmış konuşmuş evet dememiş. Ne demiş peki bilgi yok. Kabul etmiyorum demiş mi

Yok.
herkes fbye evet dedi diye tepki gösterdi , çoğu da fbli holigan öyle yazdı diye ona inandı.Ne dediğinin bir önemi yok fakat o itin dediğini dememiş işte adam.He belki düşünürüz,bakarız gibi bir şey söylemiştir zaten kırkayak da onu ima ediyor fakat fenerli bir itin -uğurcan'da da aynı bokları yedi- salladığı bayrağı tutup peşinden gitti bizim bütün taraftar da bu büyük rezillik direkt.Olay şimdi de yav hayır dememiş ama ya geldi.Öyle bir şey yok yani oyuncu bakacağım vs gibi şeyler de diyebilir normal ama kimsenin evet ben fbye gelmek istiyorum dediği gibi bir durum yok.
Hani bazı fbli karaktersizler de var siyasi bağlantıları da olan bu sebeple zaten direkt hayır diyememiş de olabilir.Bunlar şark kurnazı çünkü.

herkes Morata gitsin diyorda ,

Osi - İcardi çift forvet başladığında , yedekten kim girecek maç sıkıştığında acaba .

Yada ikisinden biri sakat cezalı olduğunda

kutucu maçı çevirsin diye mi bekleyeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt