- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
fb fransadan ankaragücü ayarında adam alıyormuş puahahahahaha guessand isterken random birini alıyorlar , beter olsunlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İskender yanılıyorsun kimse fenere evet dediği için tepki göstermedi yangının başından beri önden koşuyorumherkes fbye evet dedi diye tepki gösterdi , çoğu da fbli holigan öyle yazdı diye ona inandı.Ne dediğinin bir önemi yok fakat o itin dediğini dememiş işte adam.He belki düşünürüz,bakarız gibi bir şey söylemiştir zaten kırkayak da onu ima ediyor fakat fenerli bir itin -uğurcan'da da aynı bokları yedi- salladığı bayrağı tutup peşinden gitti bizim bütün taraftar da bu büyük rezillik direkt.Olay şimdi de yav hayır dememiş ama ya geldi.Öyle bir şey yok yani oyuncu bakacağım vs gibi şeyler de diyebilir normal ama kimsenin evet ben fbye gelmek istiyorum dediği gibi bir durum yok.
Hani bazı fbli karaktersizler de var siyasi bağlantıları da olan bu sebeple zaten direkt hayır diyememiş de olabilir.Bunlar şark kurnazı çünkü.
aliyle konuşup benGalatasarayda oynamak istiyorum diyerek reddetmediği için tepki gösterdik. Ayrıca asıl mevzu da o değildi.
Buyrun Okan Hoca’nın açıklamaları düştü taze taze.
Aklın yolu bir, o da kaleciden sonra defansa takviye yapmayı planladıklarını söylemiş ve bütçe durumuna değinmiş. Yarım saat önce ne yazdıysam söylemiş neredeyse
Gelin görün ki forum ulemalarına göre birkaç gün içerisinde Milot’ya 20 cash basıp alacak durumdaymışız.
Enzo işi gerçek değil. Osimhen sonrası İlkay,akanji ve Ederson'u alıp, transferi kapatırız.
Bu arada dediğim gibi aliyle konuştuğunu söyleyen de yine aynı kolpacı , belki öyle bir şey hiç yoktur bile yani.Bugün menajer açıklama yapınca da daha detaylı belli olur her şey , günün sonunda Hakan'ın fbye evet dediği falan da yok sonuçta böyle şeyler olur.İskender yanılıyorsun kimse fenere evet dediği için tepki göstermedi yangının başından beri önden koşuyorumaliyle konuşup benGalatasarayda oynamak istiyorum diyerek reddetmediği için tepki gösterdik. Ayrıca asıl mevzu da o değildi.
Konu tam şuydu. Kendisi daha bizim aynı gün intere yaptığımız 10 milyonluk teklif günü kendisi ile ilgilenmediğimizi düşünüp aliyle telefonda konuşması direkt problem bu. Yoksa hakanmış, ilkaymış kimsenin umurunda değil yahu. Hakan alınmaz sara ile devam edilir gidilir bek bölgesine yedekleyecek ferdi alınır. Bir şekilde o kontenjanı esnetecek işler yapılırdı. En kötü 5-6 İlkay okey dediğinde alınırdı ki bize daha lazım olan oyuncu o zaten.
Hakanın duruşsuzluğu burada konu. Daha düne kadar ben üst seviyede oynayacağım diyen adam bir anda Türkiyem diye gezer oldu.
Tepki çekerek mağduriyet yaratmak sureti ile hem kendince gerekçe oluşturmaya çalıştığını hemde rakip taraftarı transferine destek konusunda konsolide etmek istediğini düşünmeye başladımherkes fbye evet dedi diye tepki gösterdi , çoğu da fbli holigan öyle yazdı diye ona inandı.Ne dediğinin bir önemi yok fakat o itin dediğini dememiş işte adam.He belki düşünürüz,bakarız gibi bir şey söylemiştir zaten kırkayak da onu ima ediyor fakat fenerli bir itin -uğurcan'da da aynı bokları yedi- salladığı bayrağı tutup peşinden gitti bizim bütün taraftar da bu büyük rezillik direkt.Olay şimdi de yav hayır dememiş ama ya geldi.Öyle bir şey yok yani oyuncu bakacağım vs gibi şeyler de diyebilir normal ama kimsenin evet ben fbye gelmek istiyorum dediği gibi bir durum yok.
Hani bazı fbli karaktersizler de var siyasi bağlantıları da olan bu sebeple zaten direkt hayır diyememiş de olabilir.Bunlar şark kurnazı çünkü.
yani şimdi ümit karan da bir şey söylemiş mesela.Biraz dediğim gibi bizimkiler can sıkıntısından millete salça olmak için yapıyor gibi geldi diğer senaryodansa.Gsli muhabir ve eski topçular bunları derken kendimizi fbli şerefsizlere inanmaya itmenin pek bir manası yok.Tepki çekerek mağduriyet yaratmak sureti ile hem kendince gerekçe oluşturmaya çalıştığını hemde rakip taraftarı transferine destek konusunda konsolide etmek istediğini düşünmeye başladım