- 23 Temmuz 2011
- 75.608
- 51.132
- 4.693
Haluk ne dedi edersonla ilgilisamiyen haber'e sallayan oluyor da yine kötünün iyisi o diğerleri tamamen rezalet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk ne dedi edersonla ilgilisamiyen haber'e sallayan oluyor da yine kötünün iyisi o diğerleri tamamen rezalet
Trossard ı salabilirler belki o zaman.Tetikte beklerdim ben olsam.Tabi para yoktur bizde ama imkan olsa eldekilerden bagimsiz isterdim tro baya topcuArsenal bu sene fena şeyler yapabilir.
Eze yi de alacaklarmış .
saka , martinelli , gyökeres , eze , madueke , jesus , haivertz bu ne yaw![]()
Hakan'a fazla yükleniyor. Nihayetinde efsanemiz Fatih Terim, Yıldırım Demirören ile sözleşme imzaladı. Herkes hata yapar.Adımı Ahmet Ç. olarak değiştir misiniz diyeceksin sandım rdaş
Ali Naci bunu bile yanlış biliyor. Kaleci alındıktan sonra durulacak ve satışlara göre durum belirlenecek. Lakin kaleciyi de en kısa zamanda bitirmeyi düşünüyorlar.
Kiyaslamamaz iki olay.Hakan'a fazla yükleniyor. Nihayetinde efsanemiz Fatih Terim, Yıldırım Demirören ile sözleşme imzaladı. Herkes hata yapar.
Tum gücümle tekrar deneyeceğim umarım başarırım@Oral Sever whatsapptan gerekli meajlari ilet lutfen
valla bugün izlemedim rdaş daha çok bankalar birliği ile alakalı açıklama yapmış sanırım @Umut Işık renkdaş daha iyi bilirHaluk ne dedi edersonla ilgili
Adimi vermekten cekinmeTum gücümle tekrar deneyeceğim umarım başarırım
4, 2, 3, 12, 11, 1, 8, 5, 7, 6, 9, 10Hücum hattı en iyi 3 takım hangisi sizce ?
1. SANE.......OSIMHEN.........BARIŞ + YUNUS
2. YAMAL.....LEWA........RAPHİNHA + RASHFORD
3. DOUE.......DEMBELE....KVARA + BARCOLA
4. RODRIGO.......MBAPPE.........VINICIUS + BELLINGHAM
5. OLISEH........KANE..........COMAN + GNABRY
6. THURAM........MARTINEZ........ BONNY + TAREMİ
7. CHERKI......HAALAND..........MARMOUSH + FODEN
8. SALAH.......EKITIKE.......DIAZ + GAKPO
9. GRIEZMANN.....SORLOTH.........ALVAREZ + CARLOS MARTIN
10. CUNHA......HOJLUND..........MBUEMO + ZIRKZEE
11. PALMER.......JOAO PEDRO.........NKUNKU + DELAP
12. SAKA........GYOKERES...........MARTINELLI + MADUEKE
Genel hatlarıyla anlaşma hazır gibi, Osimhen transferinin resmileşmesi ile daha yoğunlaşılır. Kaleci adayı olarak en üst sıradaki o, kaleci o olur gibi konuştu. Bu benim yorumum şu Belçikalı genç kaleci de belli ki akıllarda belki maaş yükü nedeniyle o da olursa şaşırmam kiralık- zorunlu şekilde.Haluk ne dedi edersonla ilgili
Nerede oynayacak bu kadar transfer obezi olmak takıma zarar verir.Trossard ı salabilirler belki o zaman.Tetikte beklerdim ben olsam.Tabi para yoktur bizde ama imkan olsa eldekilerden bagimsiz isterdim tro baya topcu
100 tane isim sallıyor 1 tanesi tutunca tik atiyor bildim diye.samiyen haber'e sallayan oluyor da yine kötünün iyisi o diğerleri tamamen rezalet
Doğru Fatih hocamın yaptığı daha büyük ayıptı. Galatasaray teknik direktörü iken Yıldırım Demirören ile görüştü.Kiyaslamamaz iki olay.
Halan bildigin kendini pazarlamaya calisti buranin kaotik ortaminda.
Genel hatlarıyla anlaşma hazır gibi, Osimhen transferinin resmileşmesi ile daha yoğunlaşılır. Kaleci adayı olarak en üst sıradaki o, kaleci o olur gibi konuştu. Bu benim yorumum şu Belçikalı genç kaleci de belli ki akıllarda belki maaş yükü nedeniyle o da olursa şaşırmam kiralık- zorunlu şekilde.