Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.650
- 76.755
- 4.218
Alınacak gibisinden konuştuHaluk ne dedi edersonla ilgili
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alınacak gibisinden konuştuHaluk ne dedi edersonla ilgili
Yalan yok cok kizmistim o zaman. Hepsi 1 kelime uzerine guzle gidisatimizin icine edilmisti...Doğru Fatih hocamın yaptığı daha büyük ayıptı. Galatasaray teknik direktörü iken Yıldırım Demirören ile görüştü.
kötünün iyisi diyorum zaten bu transfer sezonunda iyi gitmediği kesin100 tane isim sallıyor 1 tanesi tutunca tik atiyor bildim diye.

Haluk yine haklı çıkacak herhalde. Günlerdir tamamlanmadı osimhen transferi.
Adamların başkanı TR'de satmayacağız hiç bir takıma dedi. Daha yeni Saul yüzünden eleştirilirken satar mı? Klasik sallama haber. Zaten artık kendisi haber bulamayıp ciddi bir sallama yada sosyal medyada gördüğünü tekrar etmede Ali Naci.saçma, Günay ile devam edelim eğer durum buysa, buna 15 mi vereceğiz....
Ne haberiBurhan ilk defa yönetime sormadan haber girmiş he, kıyamet kopacak
Ya bundan gaza gelip "alalım" "süper" şöyle böyle diye yaygara koparacak taraftar çok bizde.Adamların başkanı TR'de satmayacağız hiç bir takıma dedi. Daha yeni Saul yüzünden eleştirilirken satar mı? Klasik sallama haber. Zaten artık kendisi haber bulamayıp ciddi bir sallama yada sosyal medyada gördüğünü tekrar etmede Ali Naci.
Adamın dediği gibi anlaşmışız ama resmi işler hala devam ediyor
Hakan röpNe haberi