Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu muhabbet gerçekse samimi söylüyorum leao ya çökelim derim gidip bı kadar yüksek bir bütçe olacağını sanmıyorum
Boyle degil, transfer Butcemiz yok o kadar.
Limitimiz biraz daha artti - 200 m dolar diyorlar onun icin dogru ya da yanlis-ama 6 milyar aciklanan limiti biraz yukari cekti.

Ama bu demek degil ki kasamizdaki nakit paramiz artti.

Oyle bakmamak lazim, o mantikta katlayarak borclanmaya gireriz.

Kadromuz guzel, ortamimiz guzle, bu ekonomide satislar hep rekorda - taraftar olarak ciddi destegimiz var (aziz zamaninda fener boyleydi, tum cadde ne cikarsa aninda alirdi mesela) . Durumumuz cok iyi o acidan.

Fakat onumuzdeki surecte su akademi ve altyapi dongusunu baya calistirmak ve mekanizma oturtmak lazim. Belki kuluplerle anlasip genc oyuncularini erkenden yurtdisinda rezalet olmayan yerlerde oynatmak lazim vs. o olmazsa BB den cikmanin falan alemi yok.

Barcadan 12 yasindaki bonus kafali bacaksizi gormussunuzdur, adamlar cok uzun vadeli hazirliyor o sistemlerini. Bunu basarmamiz lazim- bu fon vs formati bunu hedefleyerek olusturuldu zaten.

Boyle degil, transfer Butcesimiz yok o kadar.
Limitimiz biraz daha artti - 200 m dolar diyorlar onun icin dogru ya da yanli- ama 6 milyar aciklanan limiti biraz yukari cekti.

Ama bu demek degil ki kasamizdaki nakit paramiz artti.

Oyle bakmamk lazim, o mantikta katlayarak borclanmaya gireriz.

Kadromuz guzel, ortamimiz guzle, bu ekonomide satislar hep rekorda - taraftar olarak ciddi destegimiz var (aziz zamaninda fener boyleydi, tum cadde ne cikarsa aninda alirdi mesela) . Durumumuz cok iyi o acidan.

Fakat onumuzdeki suecte su akademi ve altyapi dongusunu baya calistirmak ve mekanizma oturtmak lazim. Belki kuluplerle anlasip genc oyuncularini erkenden yurtdisinda rezalet olmayan yerlerde oynatmak lazim vs. o olmazsa BB den cikmanin falan alemi yok.

Barcadan12 yasindaki bonus kafali bacaksizi gormussunuzdur, adamlar cok uzun vadeli hazirliyor o sistemlerini. Bunu basarmamiz lazim- bu fon vs formati bunu hedefleyerek olusturuldu zaten.
Barça sistem takımı adamların her oyuncusunun alt yapıda muadili var bizim böyle bir sistemi oturtmamız lazım tabikide bi tek bu değil ileriye yönelik adımlar atılıp tam bağımsızlığımızı arttırmalıyız her anlamda

Bu dezenformasyon ve algıların sonu gelmiyor cidden.

He 200 m euro bütçemiz var he Leao Vinicious falan alıcaz.

Herşeyin boku çıkmasa olmaz, o durumda olsan bu vakte kadar stoper sağ bek kaleci mi beklenirdi, biraz muhakeme yapın.

Ayrıca bu takımın önceliği artık savunma, hücum değil. Geniş alanları ve birebirleri savunacak stoper ve sağ bek gerekiyor.

Barça sistem takımı adamların her oyuncusunun alt yapıda muadili var bizim böyle bir sistemi oturtmamız lazım tabikide bi tek bu değil ileriye yönelik adımlar atılıp tam bağımsızlığımızı arttırmalıyız her anlamda
Messi de altyapi hikayesidir mesela 12 yasinda mi 10 yasinda mi ne transfer ediyorlar, bir anda gelmiyor mesela. 100 yilda 1 ornek bence zaten o ayrida.

Adamlarin altyapiya transfer akis acisi var, anormal bi aglari var dunyada her potansiyeli izliyorlar neredeyse. Biz oturdugunuz yerden yapamayiz bunu, o networku buyutmek lazim.

Cok sacma ve kaba ornek, su Wrexham misal(adamlar 3 sezon lig atladilar tarihte ilk ingilterede, hollywood PR larinvar butceleri dusuk) championshipte oynayacaklar, gonder abi kullanmayacagin ama oturtmak istemedigin 2 genco misal, championship super futbol oynanmiyor ama ne bileyim bu tip kuluplerde sure almali altyapidan gelenler. Cok abzurt ornek verdim. Hep boyle ufak tefek anlasmalar gundeme geldi gecmiste tam hatirlamiyorum ama , rezerv ligimiz yok,paf ligi yok - bir sey bulmak lazim.

Messi de altyapi hikayesidir mesela 12 yasinda mi 10 yasinda mi ne transfer ediyorlar, bir anda gelmiyor mesela. 100 yilda 1 ornek bence zaten o ayrida.

Adamlarin altyapiya transfer akis acisi var, anormal bi aglari var dunyada her potansiyeli izliyorlar neredeyse. Biz oturdugunuz yerden yapamayiz bunu, o networku buyutmek lazim.
İşte benim bahsettiğim bu biz bunu yapmıyoruz sadece Türkiye içi oyuncu topluyoruz en büyük hata bu Avrupa da temsilciler olmalı her ülkeyi takip edeb özellikle Senegal nijerya falan Afrika ülkelerinde çok yetenekli oyuncular çıkıyor yılda 1 tane bile keşfetsek böyle oyuncu bizi düzlüğe çeker akademi olmalıyız

İşte benim bahsettiğim bu biz bunu yapmıyoruz sadece Türkiye içi oyuncu topluyoruz en büyük hata bu Avrupa da temsilciler olmalı her ülkeyi takip edeb özellikle Senegal nijerya falan Afrika ülkelerinde çok yetenekli oyuncular çıkıyor yılda 1 tane bile keşfetsek böyle oyuncu bizi düzlüğe çeker akademi olmalıyız
Erden Timur'un hastaligi altyapi olayi mesela. Tam onluk is. 2026 da kadroua geri girse keske ama eskisi gibi hem goz onunde degil bu islerle ugrassa-ne bileyim bu florya fonu olaylari ile ilgilense. Onun eseri cunku o sistem.

(Baskan adayi olmaz cunku 2026 da hic sanmiyorum ondan boyle dedim)

Bu dezenformasyon ve algıların sonu gelmiyor cidden.

He 200 m euro bütçemiz var he Leao Vinicious falan alıcaz.

Herşeyin boku çıkmasa olmaz, o durumda olsan bu vakte kadar stoper sağ bek kaleci mi beklenirdi, biraz muhakeme yapın.

Ayrıca bu takımın önceliği artık savunma, hücum değil. Geniş alanları ve birebirleri savunacak stoper ve sağ bek gerekiyor.
Biraz oyuncu satmamız lazım.Osimhen ile birlikte -90 milyon euro olacak bu yaz dönemi.Frank ve jacops zorunlu satın alma ile alındı yeni.

Sadece kaleci olursa olur, oda mecburiyetten.Sonra fırsat kovalarız bence.

Osimhen
Scout kaleci
Scout defans
Scout sag bek
Scout yardimci forvet oyun kurucu

Torreira lemina
Sane sara Yunus
Osimhen

Kaan berkan scout orta saha
Sallai Scout zanilo ya da scout
Icardi

Ederson 8 maasta cok masallahi var yav bakinca.bana o kadar vermiyoruzdur gibi geliyor gerci, su paylasilan tivite dayanarak dedim.

Total maliyette ele almak lazim tabide...zaten yuksek butcemizi iyice arttiriyoruz, baya dikkatli olmak lazim.

Linç yemeyeceksem Kim min je fenerdeki beğendiğim tek oyuncuydu. Davinsonla çok iyi 2li olurlar. Feci hızlı bi adam ve gayette defansta sağlam
O sezon fenerin patlamamasinin nedeniydi ama sonrasindaki surecini bilmiyorum.

Hic icim rahat etmiyor dusununce. Ne halde su an fikrim yok pek. O kadar izlemedim

Scout gunay
Scout sag bek scout sag bek
Abdülkerim arda unyay Metehan
Sanches scout defans
Eren jacops
Toreira kaan scout orta saha
Lemina berkan
Sane sallai
Yunus scout ya da zaniolo
Sara scout
Osimhen icardi çağrı balta

Ederson 8 maasta cok masallahi var yav bakinca.bana o kadar vermiyoruzdur gibi geliyor gerci, su paylasilan tivite dayanarak dedim.

Total maliyette ele almak lazim tabide...zaten yuksek butcemizi iyice arttiriyoruz, baya dikkatli olmak lazim.

kaleci için 5 üstü net fazla

O sezon fenerin patlamamasinin nedeniydi ama sonrasindaki surecini bilmiyorum.

Hic icim rahat etmiyor dusununce. Ne halde su an fikrim yok pek. O kadar izlemedim
Bence ligde çok iyi oynuyordu. Fenerde herhangibir oyuncunun pik yapma şansı zaten yok. O kadar kötü bir Klüp ki... Bakın rodrigez bizde eserken onlarda eshamesi okunmadı. Erende tsde silikti bizde kendini buldu. Davinsonla bence mükemmel 2li olurlar.

kaleci için 5 üstü net fazla
Ben 6 -6.5 diye kafamda max teklifimiz olur diye dusundum, oda fazla ama eger binservis kismi sacmalik paralar degilse total maliyetten dusununce OK olur.

Ama 10 M bonservis konusuluyor, oyle durumda o maas cok fazla.

Isin sacma tarafi adi gecen tum kaleciler baya maliyetli, hic biri ucuz degil(ederson aralarinda en dengeli durani yas/tecrube olarak, iyi kotu karsilastirmasi degil, ter stegeni sakatlik diye kenara attim)

Daha iyi calisilmasi lazimdi sanki bu hususta biraz geciktik gibi duruyor.

Ligi gunay goturur rahatca agustosta tabi, kalemiz bos diyemem asla. Buyuk resimde ama hallolmali yakin zamanda, adaptasyon vs

Osimhenden sonra artik fazla maas vermemekten yanayim. Gelen oyuncular en fazla 3 alsin. Sirf biraz para girdi diye, o paralari abuk zubuk harcamaya gerek yok. Bari sonra sorunduz satabilecegin oyunculari alsinlar.

Yüksek maas verirsen, o oyunculardan kolay kolay kurzulus olmaz.

Millot risk alinabilecek bir isim , hosuma gitmedi degil (hele hele 16 rakami dogru ise)

Ama oncelik kaleci ve defans olmali, millot isinde de 1 hafta mi 10 gun mu ne dediler serbest kalma maddesi icin.

Zor karar o parayi su an baglamak(o nakitte varsa tabii, yapilandirabilirlerse suttgartla ayri konu)

Millot risk alinabilecek bir isim , hosuma gitmedi degil (hele hele 16 rakami dogru ise)

Ama oncelik kaleci ve defans olmali, millot isinde de 1 hafta mi 10 gun mu ne dediler serbest kalma maddesi icin.

Zor karar o parayi su an baglamak
Okan hoca açıklamalarında bu konuya değindi, öncelik Osi, Kale ve Stoper dedi. Milot bu noktada haberleri kafamı karıştırıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt