Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pzar guni osi isi de kaleci transferi de belli olmazsa kufur show var

GÜNAY
KAAN...SANCHEZ...APO...EREN
TORREIRA...LEMINA...SARA
YUNUS...BARIŞ...SANE

Antep maçına böyle çıkarız heralde

Ederson'u ben hiç istemiyorum ama Kadir'e inanacak kadar da düşmedim yav daha.

GÜNAY
KAAN...SANCHEZ...APO...EREN
TORREIRA...LEMINA...SARA
YUNUS...BARIŞ...SANE

Antep maçına böyle çıkarız heralde
Okan hoca "yüklemeler yaptık oside ufak ağrılar var" durumu olmaz ise Osi forvette olacaktır.

Günay %80 gibi en azından ağustosun 3 haftasında kalemizde gibi duruyor şu an - ki aman amanlık bir durum kesinlikle değil.

Okan hoca "yüklemeler yaptık oside ufak ağrılar var" durumu olmaz ise Osi forvette olacaktır.

Günay %80 gibi en azından ağustosun 3 haftasında kalemizde gibi duruyor şu an - ki aman amanlık bir durum kesinlikle değil.
Sana "Ufak Agrili Kurbaga Adam" tagini verelim

Bu arada doğru, bir hafta idman ile maça 11 başlamaz Osi. Ederson alabilir isek hazır geleceği için 11 olur ama ne Osi ne İcardi hazır olmaz. Mecbur forvette farklı şeyler denenecek. Sane de keza tatilden gelecek, hemen 11 atılmaz.

Kadir güldürüyor 2 gun once 10 milyon maas istedigini soyledigi adami simdi nasil bitirmisiz mesela. O zaman yalan soyluyormus demekki , yada simdiki yalan veya daha da arttiralim ki en dogrusu bu 2 soyledigi de yalan :d

Bu arada doğru, bir hafta idman ile maça 11 başlamaz Osi. Ederson alabilir isek hazır geleceği için 11 olur ama ne Osi ne İcardi hazır olmaz. Mecbur forvette farklı şeyler denenecek. Sane de keza tatilden gelecek, hemen 11 atılmaz.
Oismhen hafta sonu idmanlara baslasa 2 haftada hazir hale gelemezmi?

Her oyuncunun zaafi oluyor bu zaaflar da ust seviyede oynamaya engel degil

Bu konu üst seviyede oynamaya engel değil ama City'de oynamaya engel sanki. Yani ligi domine eden takımın defansta en büyük zaafı sürekli önde oynadığı ve defansı iyice öne çıkardığı için hızlı oyuncuları arkaya kaçırmak. O yüzden birincisi defansta geçiş savunacak hızlı oyuncusu olması lazım (Kyle Walker o görevi yürüttü yıllarca) ve ikincisi kalecisinin önde durup uzun topları süpürebilmesi lazım. Hani City'de oynayan bir kaleci ilk geldiğinde bu konuda kısmi zaafı olabilir ama bu kadar yıl oradayken de o zaafı büyük oranda kapatır gibi geliyor. Hele ayağı düzgün olduğu bilinen bir kaleci öğrenir yani 3-5m önde durup gerektiğinde süpürücülük yapmayı...

Ben de Ederson'un kalecilik yeteneklerinin (yani şut kurtarma vs) elit olup olmadığının sorgulandığını gördüm ama City'nin en büyük ihtiyaçlarından biri olmasına rağmen süpürücülük açısından sorgulandığını hatırlamıyorum. O yüzden bana son yıl ortaya çıkmış konsantrasyona bağlı yeni bir problemdir gibi geliyor.

Kadir güldürüyor 2 gun once 10 milyon maas istedigini soyledigi adami simdi nasil bitirmisiz mesela. O zaman yalan soyluyormus demekki , yada simdiki yalan veya daha da arttiralim ki en dogrusu bu 2 soyledigi de yalan :d
Rodop'tan bile büyük kafası gidik onun.

Zytinli AHHH.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt