- 23 Ocak 2019
- 24.706
- 32.312
- 2.233
Muhtemelen Ederson ile anlaştık, City ile bonservis pazarlığı yapıyoruz şeklinde çıkan haberler daha doğru.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen Ederson ile anlaştık, City ile bonservis pazarlığı yapıyoruz şeklinde çıkan haberler daha doğru.
Kaleci-Günay
Sallai-Frankowski
Eren-Jakobs
Abdülkerim-Davinson-Cuesta-Arda-Metehan
Lemina-Kaan-Torreira-Sara
Barış-Yunus-Sane
Osimhen-Icardi
Osimhen transferi haricinde bir de kaleci transferi yapacağımızı düşünürsek 12 yabancı sayısını zaten tamamlamış oluyoruz ki Nelsson, Köhn, Zaniolo ve Morata gibi isimleri saymadım. Bunun haricinde +2 yabancı kotası da Jelert ve Yusuf ikilisiyle dolu. Yani bizim Osimhen ve Kaleci transferinden sonra hiçbir transfer yapmasak bile elden çıkarmamız gereken 4 tane yabancı oyuncumuz var. Bunun haricinde ekstra sağ bek / stoper ve orta saha transferi yapılacağını düşünürsek Nelsson, Köhn, Zaniolo ve Morata isimlerine ek olarak Cuesta, Frankowski ikilisiyle beraber ve +2 kontenjanından biriyle daha yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Böyle bakınca 6-7 yabancı oyuncuyla yolları ayırmamız gerekiyor gibi ki aldığımız sağ bek, stoper veya orta sahadan birinin 23 yaş altı olması gerekiyor.
Osimhen ve Kaleci transferinden sonra en büyük sorunun bütçe olacağını düşünüyordum ama yabancı oyuncu sayısı da ciddi bir problem bizim için.
Banada bu seviye maliyet dogru gelmedi.Muhtemelen Ederson ile anlaştık, City ile bonservis pazarlığı yapıyoruz şeklinde çıkan haberler daha doğru.
italya ligi ile primier ligin kıyası olmaz primier ligteki tothenam bile seri a da şampiyonluğa oynayabilir ve geçen sene cityin en leş sezonu idi
Futbol festivali kuralı böyle imiş. Milan'ın kalecisini gördün mü, 20 yaşında. Müthiş kaleci olacak.Şu anda arsenal'in 1-0 kazandiğı macta penaltilara gidildi. Mısır milli takımı - Galatasaray SK macindan sonra goedugum en tuhaf olay![]()
Istikrarsizligindan dolayi. Baya tembel bi oyuncuymusMillot'u bu sartlar altinda isteyen baska takim olmamasi biraz can sikici aslinda
Bize kiralasınlar burada pişsin 1 sezonlukFutbol festivali kuralı böyle imiş. Milan'ın kalecisini gördün mü, 20 yaşında. Müthiş kaleci olacak.
Milan kalecisi diyince aklıma Abbiatti ve Dida geliyor. Yaşlandım beaFutbol festivali kuralı böyle imiş. Milan'ın kalecisini gördün mü, 20 yaşında. Müthiş kaleci olacak.
Kötü geçirilmiş bir sene olabilir abi. Kötü kaleci demem asla. Hayırlısı hangisiyse o olsun derim.Bana o kadar da kötü gelmedi bu arada bu video. İzlerken not almadım ama yediği gollerden 4'ünde falan hatası var. Birinde kötü sektirme, birinde kapalı köşeden yeme, birinde altıpasın ortasında kucağına inen topu alamam, birinde de biraz dengesiz bir çıkış yaparak çok kolay geçilme. 1-2 tane de gol olmayan hatası var diyelim, o kadar. Baya altıpasa, nerdeyse kalenin içine inen yan toplarda zorlanması dışında çok bariz tekrarlı zaaf kokan bir şey göremedim bu videoda.
Öte yandan 6 tane falan da çok üst seviyede kurtarışı var bence.