Alper Alp Şentürk
Parçalı Üye
- 28 Mayıs 2025
- 2.792
- 1.712
- 473
Golle bitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Berkeson
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
işlleri agırdan alıyoruz tam 1 satranç kapışması. sakin olrsak zorunlıu satın alma 2+12 sonraki kardan yüzdeyle bu iş biter. oyuncu ztn hazır
Lizbon gibi cok guzel bir sehirde mutlu olamiyorsa bilemeyecegim. Ben ozledim mesela.Kerem, önümüzdeki 2-3 sezon içinde Türkiye’ye dönerse, bu tam anlamıyla bir ahmaklık göstergesi olur. Madem Avrupa’ya gitmek için bu kadar uğraştın, şimdi neden geri dönüyorsun?
Üstelik seni alacak takım da Beşiktaş… Kaosun ortası. Pas hataların, kötü top kontrolün, sahadaki dalgınlığın zaten ortadaydı. Ne annen ne eşin kalacak; her şeyden şikâyet eden bir karakterinle yurt dışına çıkıp hemen dönmek, zihinsel olarak hiç gelişmediğini gösterir.
Gerçekten, Türk futbolcusunun en büyük sorunu kafa yapısı.
Enzo olayında menajeri mi gel gel yapıyor anlamıyorum ki.
Haber yollayan sensin ağlayan zırlayan fenerle görüşen sensin. Dansöz herif
İyi mi la bu o kadar ?Golle bitsin
Salmıyacağız dedi hocası bir kaç kereAslında Maignan çok müsait. Milan da ilk 5 yapamaz gibi duruyor. 1 senesini heba edecek
Bugün maca cikmiyor dedi biri spacede. Yoksa bunami bekliyoz hala?Aslında Maignan çok müsait. Milan da ilk 5 yapamaz gibi duruyor. 1 senesini heba edecek