Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1753290568314.webp

Bunlar gerçekten bekletcekler heralde kaleci işini, yok abi ya yok bi rahat transfer dönemi geçiremicez illa kaptıracaklar edersonu sinirlerimizi bozacaklar 😡 bir an önce kaleci yangını başlamali ben size söylim yönetime güven olmaz!!

Lütfen gelecek sağ bek 10 numara kaleci ve diğer oyuncular Oshimen karekterinde ve kalibresinde olsunlar.Amin.:)

Günay'a güveneceğiz el mecbur.

Dursun Özbek bildiğimiz Özbek işte.

Kaleci, stoper, sağ bek, gidecek bir sürü oyuncu. İki hafta sonra Lig başlıyor vs vs

Baka hele hele, Mancini hocam sana az bile yapmış.

Ek olarak zaten iyi top oynatmıyor, ajanlık için gidebilir :asd:

Seni sevmezdim Selçuk. Ben Galatasaraylıyım. Fenere gitmem etik olmaz. Ama ben fenere de Bjk ye de düşman değilim saygı duyuyorum de bitti. Bunu desen fenerli kimsenin umrunda olmayacak zaten hepsi biliyo sen Galatasaraylısın. Şimdi böyle saçmaladığın için Galatasaraylıların nefretini kazandın. Seni fenerin başına da zaten almayacaklar. Şimdi takıl camiasız olarak.

Yangında başlayamaz çünkü hem bankalar birliğinden çıkıldı hem osimhen geliyor herif kendine kredi açma konusunda müthiş iyi, normalde berbat bir transfer dönemi geçiriyoruz aslında. Osi hem sezonu kurtardı hem adamları kurtarıyor büyük adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt