Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cumaya kadar osi kap gelmezse yangin tayfaya katilacagim.Kaleci isinde de bizi fena jazik bekliyo gibi duruyo

1000036134.webp

Yangında başlayamaz çünkü hem bankalar birliğinden çıkıldı hem osimhen geliyor herif kendine kredi açma konusunda müthiş iyi, normalde berbat bir transfer dönemi geçiriyoruz aslında. Osi hem sezonu kurtardı hem adamları kurtarıyor büyük adam.
Sane geldi, Osimhen kesin gibi; adı bizimle anılanlar Donnarumma Edersen Akanji Millot gibi isimler. Geçen yıldan giden as takımdan muslera oldu. Mertens ise zaten yedeğe düşmüştü. Üstelik ocakta yapılan Eren ve Lemina eklemesi gayet tuttu; kiralıktan dönen Zaniolo ve köhn gibi oyuncular da eklendi. Kısacası bu halimizle bile geçen yıl ilk yarı kadrosundan çok daha iyi bir kadroya sahibiz. Kısacası yönetim gayet iyi iş çıkardı. Dönen isimlerden iyi bir kaleci, Singo veya Boey, bir de Akanji alınırsa Allah sakatlık kaza bela vermesin müthiş bir takım oluruz.. Millot da (nasıl bir topçu bilmiyorum, burda okuduğum kadarı ile iyi deniyor) pastanın üstündeki çilek olur. ki bu çok da zor görünmüyor artık.. o yüzden tebrikler ve teşekkürler yönetim..

Taraftar transfer gerilimine doydu galiba. Nöbet bile akmıyor birkaç gündür :)

Transfere doydu diyemiyorum çünkü henüz Sane dışında resmi transfer yok ama Osimhen geriliminin mutlu sonla bittiğine ikna olduktan sonra pek buraya uğramaz olduk sanki :)

Bjk emersonu tamamladi

ULA BIZIM TRANSFERLER NERDE DURSUNNNN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt