Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Niye dayım?Osimhenle coşar buradaYok muradim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye dayım?Osimhenle coşar buradaYok muradim
Galiba şimdi 13 alıyor gerçi vergi yüzde kaç bilmiyorum.Nasıl 3-5 oynar? Donna'nin bonservisi 25-30 arası olur yıllık da 12'den aşağı almaz.
Daha elzem yerler var. Asensio simdilik gerek yokNiye dayım?Osimhenle coşar burada![]()
Sane geldi, Osimhen kesin gibi; adı bizimle anılanlar Donnarumma Edersen Akanji Millot gibi isimler. Geçen yıldan giden as takımdan muslera oldu. Mertens ise zaten yedeğe düşmüştü. Üstelik ocakta yapılan Eren ve Lemina eklemesi gayet tuttu; kiralıktan dönen Zaniolo ve köhn gibi oyuncular da eklendi. Kısacası bu halimizle bile geçen yıl ilk yarı kadrosundan çok daha iyi bir kadroya sahibiz. Kısacası yönetim gayet iyi iş çıkardı. Dönen isimlerden iyi bir kaleci, Singo veya Boey, bir de Akanji alınırsa Allah sakatlık kaza bela vermesin müthiş bir takım oluruz.. Millot da (nasıl bir topçu bilmiyorum, burda okuduğum kadarı ile iyi deniyor) pastanın üstündeki çilek olur. ki bu çok da zor görünmüyor artık.. o yüzden tebrikler ve teşekkürler yönetim..Yangında başlayamaz çünkü hem bankalar birliğinden çıkıldı hem osimhen geliyor herif kendine kredi açma konusunda müthiş iyi, normalde berbat bir transfer dönemi geçiriyoruz aslında. Osi hem sezonu kurtardı hem adamları kurtarıyor büyük adam.
Net aldığı o kadar. Bonservissiz gittiği için paris gömdü parayı.Galiba şimdi 13 alıyor gerçi vergi yüzde kaç bilmiyorum.
Minimum 15 ister + bonus