Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 milyon Euro’ya aldığımız 3 sene de gayet iyi verim aldığımız 26 yaşındaki Danimarka milli takım stoperi Nelsson’u en az aldığımız paraya satmalıyız

Oyuncu değersiz bir oyuncu değil sadece şu anki taktiğimize uymuyor

7 milyon Euro’ya aldığımız 3 sene de gayet iyi verim aldığımız 26 yaşındaki Danimarka milli takım stoperi Nelsson’u en az aldığımız paraya satmalıyız

Oyuncu değersiz bir oyuncu değil sadece şu anki taktiğimize uymuyor
Ayağını yontmadığımız sürece o parayı veren çıkmaz maalesef

Kim jae den uzak duralım bize lazım olan adam singo yada akanji gibi atletik ve güçlü adamlar ön alanda basıp defansı önde çok tutuyoruz geri dönüşlerde hızlı adamlar şart

Seni sevmezdim Selçuk. Ben Galatasaraylıyım. Fenere gitmem etik olmaz. Ama ben fenere de Bjk ye de düşman değilim saygı duyuyorum de bitti. Bunu desen fenerli kimsenin umrunda olmayacak zaten hepsi biliyo sen Galatasaraylısın. Şimdi böyle saçmaladığın için Galatasaraylıların nefretini kazandın. Seni fenerin başına da zaten almayacaklar. Şimdi takıl camiasız olarak.
Adamın sorusu basit bana soracaklar fenere bacağım girsin derim arkadaş nedir bu ya iki krlşme gitmem de geç kıvırdıda kıvırdı yok kocaeli yok bilmem ne

Ayağını yontmadığımız sürece o parayı veren çıkmaz maalesef
Boş mevzu ayak olayı, kapanarak oynayan bir ton takım var dünyada. Önde basmıyor diye kesti Okan Nelsson’u, en büyk anlaşmazlık buydu.

İpler bu kadar kopmasa geçen sene 10-15 bandına rahat giderdi.

Şu an sözleşmesi bitiyor diye limitli olur kazanım. Bahsettiğin gibi biri olsa kimse istemez.

Ewt Enzo transferi bitme noktasina gelmedi mi hâlâ

Dün karakullukcu gs cok onemli bir sponsorluk anlaşması yapacak ve gelirin de %70’i kasaya girecek demiş

Ewt Enzo transferi bitme noktasina gelmedi mi hâlâ

bu kez menajer gel geli gibi

okan hocanın açıklamalarından anladığım paramız yok

kaleci aldıktan sonra stoper veya sağ bek için bile satışlar lazım

orta saha için transfer bitene kadar satışlar artarsa veya fırsat çıkarsa diye bekleyecek gibiyiz

Bir oyuncudan zarar etmek ayıp mı arkadaş ? Tutmayabilir evet, zararın neresinden dönersen kardır diyeceksin. Frank, Ahmed, Cuesta, Jelert, Zaniolo, Yusuf vs yolla gitsin kardeşim, aynı hatayı yaparak farklı sonuç bekleyemezsin, gençlerin önü açıldı deriz, zarar yazmazlar bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt