Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.274
- 40.014
- 3.413
Gunaydin
Osi ve kaleci iṣi bu hafta hall olmazsa biz
Osi ve kaleci iṣi bu hafta hall olmazsa biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayağını yontmadığımız sürece o parayı veren çıkmaz maalesef7 milyon Euro’ya aldığımız 3 sene de gayet iyi verim aldığımız 26 yaşındaki Danimarka milli takım stoperi Nelsson’u en az aldığımız paraya satmalıyız
Oyuncu değersiz bir oyuncu değil sadece şu anki taktiğimize uymuyor
Kim jae den uzak duralım bize lazım olan adam singo yada akanji gibi atletik ve güçlü adamlar ön alanda basıp defansı önde çok tutuyoruz geri dönüşlerde hızlı adamlar şart
Adamın sorusu basit bana soracaklar fenere bacağım girsin derim arkadaş nedir bu ya iki krlşme gitmem de geç kıvırdıda kıvırdı yok kocaeli yok bilmem neSeni sevmezdim Selçuk. Ben Galatasaraylıyım. Fenere gitmem etik olmaz. Ama ben fenere de Bjk ye de düşman değilim saygı duyuyorum de bitti. Bunu desen fenerli kimsenin umrunda olmayacak zaten hepsi biliyo sen Galatasaraylısın. Şimdi böyle saçmaladığın için Galatasaraylıların nefretini kazandın. Seni fenerin başına da zaten almayacaklar. Şimdi takıl camiasız olarak.
İkiside olur abi ama min jae bizlik aadam değil singo çok okey olurumsingoyu almak lazım
akanji de düşüşte bi herif
Bugünde alamıcaz sanırımEee Osimhen?
Boş mevzu ayak olayı, kapanarak oynayan bir ton takım var dünyada. Önde basmıyor diye kesti Okan Nelsson’u, en büyk anlaşmazlık buydu.Ayağını yontmadığımız sürece o parayı veren çıkmaz maalesef
Ewt Enzo transferi bitme noktasina gelmedi mi hâlâ
Enzo ile ilgili olumlu haberlerini gormek istiyorum bugunDün karakullukcu gs cok onemli bir sponsorluk anlaşması yapacak ve gelirin de %70’i kasaya girecek demiş
Dün karakullukcu gs cok onemli bir sponsorluk anlaşması yapacak ve gelirin de %70’i kasaya girecek demiş