Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu kez menajer gel geli gibi

okan hocanın açıklamalarından anladığım paramız yok

kaleci aldıktan sonra stoper veya sağ bek için bile satışlar lazım

orta saha için transfer bitene kadar satışlar artarsa veya fırsat çıkarsa diye bekleyecek gibiyiz
Enzo icin Saradan vazgecermisin

Kaleci , Sağ bek ve orta saha şart . Nerde bunlar , öyle uçuyoruz, kaçıyoruz demekle olmuyor.

Enzo icin Saradan vazgecermisin

elemanı tam izlemedim ama videoları biraz soru işareti oluşturdu

sara için de videoları izlediğim de çok emin olmamıştım hatta 20 milyon riskli demiştim ama beklediğimden iyi çıktı

şimdi ne desem boş ama bazen eldeki 1 elma daldaki 2 elmadan iyi olabilir

Dün karakullukcu gs cok onemli bir sponsorluk anlaşması yapacak ve gelirin de %70’i kasaya girecek demiş
Bir tane doğru haberi var mı yav bunun? Muhabir desen muhabir de değil. Sağdan soldan duyduğunu anlatıyor. En son hangi verdiği bilgi doğru çıktı hatırlamıyorum.

Boş mevzu ayak olayı, kapanarak oynayan bir ton takım var dünyada. Önde basmıyor diye kesti Okan Nelsson’u, en büyk anlaşmazlık buydu.

İpler bu kadar kopmasa geçen sene 10-15 bandına rahat giderdi.

Şu an sözleşmesi bitiyor diye limitli olur kazanım. Bahsettiğin gibi biri olsa kimse istemez.

2 senesi varmış. Yani evet uzun değil ama bitiyor da değil.

Su BCT ye laf ediyorum ve tiksiniyorum ama GICIK MUHABIR profiline cuk oturup ise yaramiyor degil bazi hususlarda.(hakan gibi, arda unyayin ilk kocu ile muhabbet etmis olmasi gibi, bunlar nadir pozitifleri)

Fakat su Kelima hatasi, yazim hatasi diye alnse ettigi sey aslinda o kadar aptalca degildir. Muhtemen net anlasilsin diye daha spesifik dil talep etmistir napoli artik herneyse . Bunada Yanlis hazim, kelime hatasi diye laf ucuranda istifa etmelidir derhal.

Jose Mourinho:

“Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne giderse finansal olarak iyi olur ama Fenerbahçe sportif olarak bir Avrupa Ligi takımı. Gerçekler bunlar.”

🎙️ El Desmarque (Röportaj)
"Cok kasmayacagim, CL ye gidersek bu kadro ligde madara olur. AVL de biraz ugrasip eleniriz. Hedefimiz lig"

Demis ozetle. Nadiren gordugumuz realist bir demec vermis

yaşı da genç insallah en azından rotasyonda oyuna alabileceğimiz bi hale gelir bu sene içinde.
1000036154.webp

Reklamlar bazen oyle trolluyorki :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt