Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haluk : 40 milyon gs'nin kasasında duruyor, iki kulüp bankacıları arasında akreditif çalışması sürüyor

HY: “Sane çok büyük transferdi ama store geliri olmadı. Ciddi problem var, sipariş veriyorsun gelmiyor 1 ayda. Nasıl paraya çevireceksin bu şekilde?”

bu konuda hakli
ben almanyada pumadan hala gs formasi satin alamiyorum
200-300 euroya esya alacaktim ama alamiyorum stoklarda olmadigi icin

2-2.5 haftaya lig basliyor

DEFOL SENIN GIBI YÖNETIM

🤣. Önumuzdeki hafta baska bi sorun cikar ondan sonraki haftaya sarkar

Sane transferi açıklandıktan sonra 4 adet Sane tişörtü siparişi verdim..

3 ü çocuklarıma idi.. 13 - 14 yaş ikiz çocuklarım için verdiğim sipariş tam bir skandala dönüştü.. Sanırım beden eksikliğinden olsa gerek 7 - 8 yaş bedene 13 - 14 yaş etiketi basıp göndermişler.. Bırakın giymeyi, çocuklar kolunu bile sokamadı.. 3 ürünü iade ettim..

Aynı siparişle yine ikizlere 2 adet Harry Kewell, 2 adet Icardi antrenman tişörtü istedim.. Yaklaşık 40 gün geçmesine rağmen gönderemediler.. Tedarikte bekliyor dediler, dün o siparişi de iptal ettim..

Sanıyorum bu şekilde yüzlerce, binlerce hikaye mevcuttur.. Çok büyük bir amatörlük..

Okan Buruk

Osimhen, Icardi ve Sane'yi hazır olmadan sahaya sürmeyecek bu çok net belli izlemek için bir süre daha bekleriz gibi duruyor

İcardi %100’ünü bulmadan oynamak istemiyormus

En doğrusu, taraftar cabuk tüketir kredisini

Haluk : 40 milyon gs'nin kasasında duruyor, iki kulüp bankacıları arasında akreditif çalışması sürüyor
xdfchgvbj.webp

format tanımıda bu imiş.

CL orijinal reklamsız maç formasını bekliyorum ben

Icardi, Sane, Osimhen üçlüsünden birinin ismini yazdıracağım henüz karar veremedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt