Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlaşmanın hala sözlü olması can sıkıcı endişe vericidir ıslak imza derhal atılmalıdır süreci hızlandırın kaç milyon euroluk anlaşma bu öncelik versinler ulan
Avrupa'da Türkiye ekonomik şartlarının olduğu bir yer var mı o transferlerde - karşılaştırılmamalı açıkçası.Dünya tarihinde ilk kez transfer yapılmıyor ki, ben prosedürlerin bukadar sürdüğü transfer hatırlamıyorum avrupa futbolunda. Varsa da nadirdir
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
İşin şakası mağazalara doğru düzgün stok verilmedi. İstanbul hariç çoğu mağazada Temmuz ilk haftası hala Sane parçalısı falan gitmemişti. O süreç çok kötü yönetildi. Online mağazacılık zaten ayrı bir dünya bizim mağaza için, aldığımızı unutuyoruz, sürpriz oluyor gelincegit mağazadan al haluk armut piş ağzıma düş hep bu adam ya.
o kadar detaylı bilmiyorum bankacılık olaylarını hocam - hatta muhasebe ve banka terimleri görünce error falan veririm , o kadar ilgisizim aslında.Muhtemelen biri akreditif demiştir, bu da sallamıştır.. Osimhen mevzusu özelinde akreditif diye bir şey söz konusu olamaz.. Madem akreditif FOB mu, CIF mi onu da yazsaymış..
Bankalar arası bir çalışma yapılıyorsa Kontrgaranti işlemini bekliyoruz demektir.. Çok büyük ihtimalle yalan haber.
Bence kulüplerin onayından geçmiştir artık.ben Napoli'nin onay vermesiyle alakalı diye biliyorum - para konusu hafta sonrasında da işleyebilir garantisi olunca sanki.
o kadar bilgim yok - sonuçta "hayırlı olsun" demiyorsun imzalanan edilen şeyler işi bitirmeye yeterlidir heralde
Muhtemelen biri akreditif demiştir, bu da sallamıştır.. Osimhen mevzusu özelinde akreditif diye bir şey söz konusu olamaz.. Madem akreditif FOB mu, CIF mi onu da yazsaymış..
Bankalar arası bir çalışma yapılıyorsa Kontrgaranti işlemini bekliyoruz demektir.. Çok büyük ihtimalle yalan haber.
Bilgiler gerek Türk gerek İtalyan medyasında bu şekilde. İki tarafın görevlendirdiği bankacılar prosedürleri ve evraklar hazırlanıyor bu süreç bitince ıslak imzalar tamamlanacak. Bu da cuma da olabilir pazartesi-salıya da kalabilir.Bence kulüplerin onayından geçmiştir artık.
Belgeleri aldılar karşılıklı kontrol ettiler avukatlar aracılığı ile.
Evet biz akreditifi şuradan aldık parada böyle duruyor diye gösterdik onlar da okay tamam dedi Pazar günü. Sonrasında süreç başladı resmi.
Şimdi de bu belgeler bankaya gitti ve onlar prosedürel işlemleri hallediyor karşılıklı yazışarak.
Alıcı ve gönderen banka arasında şu anda süreç ben öyle anladım. Kulüp onayları zaten var.
O yüzden dönmez diyorlar zaten bu bilgi verildiyse.
Tabi bu şekildeyse.
Adamı profil fotosu yaptığımdan beri başına gelmeyen kalmadı.
Yok kardeşim ben sana demedim.. Lafım Haluk denen elemana idi..o kadar detaylı bilmiyorum bankacılık olaylarını hocam - hatta muhasebe ve banka terimleri görünce error falan veririm , o kadar ilgisizim aslında.
bu işlemi böyle tanımladılar diye adnan'ın postuna destek açıklama ekledim sadece![]()
Yok kardeşim ben sana demedim.. Lafım Haluk denen elemana idi..o kadar detaylı bilmiyorum bankacılık olaylarını hocam - hatta muhasebe ve banka terimleri görünce error falan veririm , o kadar ilgisizim aslında.
bu işlemi böyle tanımladılar diye adnan'ın postuna destek açıklama ekledim sadece![]()
Bilgiler gerek Türk gerek İtalyan medyasında bu şekilde. İki tarafın görevlendirdiği bankacılar prosedürleri ve evraklar hazırlanıyor bu süreç bitince ıslak imzalar tamamlanacak. Bu da cuma da olabilir pazartesi-salıya da kalabilir.