Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi ile ilgili sürece dair yönetim kanadından ya kap ya da bir açıklama yapılması gerekiyor. Spekülasyona son verilmesi şart. Mümkünse Metin Öztürk değil Abdullah Kavukçu açıklama yapsın.

Muhtemelen biri akreditif demiştir, bu da sallamıştır.. Osimhen mevzusu özelinde akreditif diye bir şey söz konusu olamaz.. Madem akreditif FOB mu, CIF mi onu da yazsaymış..

Bankalar arası bir çalışma yapılıyorsa Kontrgaranti işlemini bekliyoruz demektir.. Çok büyük ihtimalle yalan haber.

Anlaşmanın hala sözlü olması can sıkıcı endişe vericidir ıslak imza derhal atılmalıdır süreci hızlandırın kaç milyon euroluk anlaşma bu öncelik versinler ulan

Akreditif hazırlanıyorsa oradan dönmez ciddi iş zaten bu.

Bankalar alıcı ve buradan gönderecek bütün prosedürleri kendileri tamamlıyor.

İmza atılınca bloke kaldırılıp transfer vs yapılacak o 40.000.000 Euro ve geri kalanlar da blokeli olarak günü gelince hesaba geçecek şekilde.

Ama süreci oldukça uzatıyor tabi ki.

Dünya tarihinde ilk kez transfer yapılmıyor ki, ben prosedürlerin bukadar sürdüğü transfer hatırlamıyorum avrupa futbolunda. Varsa da nadirdir
Avrupa'da Türkiye ekonomik şartlarının olduğu bir yer var mı o transferlerde - karşılaştırılmamalı açıkçası.

he şunu söylerim . BB işi 2 senedir anca - önceden bitip bugünlere hazır olsaydınız desen ona katılırım ama sürecin detaylı olup kolay olmadığını "yav çok uzadı" ile açıklamak biraz gaddar geliyor bana.

Şu olay müthiş bir ambiyans yaratacak yaw sarı kırmızı yanıp sönen Saldır Galatasaray temalı videolarda yayınlamak lazım NBA misali

Garip bir şey var bu kulübün üzerinde sadece bu yönetime has değil geçmişte de böyleydi, tam böyle her şey dört dörtlük gidecek ulan bu sefer eksiksiz müthiş işler yapacağız tam sezonu diyorsun yine olmuyor yine küfredip yangın çıkaracağın bir ortam oluşuyor bir şekilde. Hani böyle evrende belli başlı hızların sınırları olurya sanki bizim kulübünde bir sınırı var oraya gelince cortluyormuşuz gibi hiç dört dörtlük bir düzleme oturamıyoruz aniden ayarlar bozuluyor.

git mağazadan al haluk armut piş ağzıma düş hep bu adam ya.
İşin şakası mağazalara doğru düzgün stok verilmedi. İstanbul hariç çoğu mağazada Temmuz ilk haftası hala Sane parçalısı falan gitmemişti. O süreç çok kötü yönetildi. Online mağazacılık zaten ayrı bir dünya bizim mağaza için, aldığımızı unutuyoruz, sürpriz oluyor gelince 😂

Muhtemelen biri akreditif demiştir, bu da sallamıştır.. Osimhen mevzusu özelinde akreditif diye bir şey söz konusu olamaz.. Madem akreditif FOB mu, CIF mi onu da yazsaymış..

Bankalar arası bir çalışma yapılıyorsa Kontrgaranti işlemini bekliyoruz demektir.. Çok büyük ihtimalle yalan haber.
o kadar detaylı bilmiyorum bankacılık olaylarını hocam - hatta muhasebe ve banka terimleri görünce error falan veririm , o kadar ilgisizim aslında.

bu işlemi böyle tanımladılar diye adnan'ın postuna destek açıklama ekledim sadece :)

ben Napoli'nin onay vermesiyle alakalı diye biliyorum - para konusu hafta sonrasında da işleyebilir garantisi olunca sanki.

o kadar bilgim yok - sonuçta "hayırlı olsun" demiyorsun imzalanan edilen şeyler işi bitirmeye yeterlidir heralde
Bence kulüplerin onayından geçmiştir artık.

Belgeleri aldılar karşılıklı kontrol ettiler avukatlar aracılığı ile.

Evet biz akreditifi şuradan aldık parada böyle duruyor diye gösterdik onlar da okay tamam dedi Pazar günü. Sonrasında süreç başladı resmi.

Şimdi de bu belgeler bankaya gitti ve onlar prosedürel işlemleri hallediyor karşılıklı yazışarak.

Alıcı ve gönderen banka arasında şu anda süreç ben öyle anladım. Kulüp onayları zaten var.

O yüzden dönmez diyorlar zaten bu bilgi verildiyse.

Tabi bu şekildeyse.

Terminoloji'yi bilmiyordum ama dediğin gibi ''Kontrgaranti'' denen karşılıklı banka süreci işliyor şu an.

Napoli'de alıcı banka (para transferini alacak)
Bizim teminatı sağladığımız banka (gönderen)

arasında karşılıklı yasal süreç işliyor herhalde onu kastediyorsunuz sizde.

Bu süreç ne kadar sürer ortalama eğer sektördeyseniz biliyorsanız paylaşırsanız seviniriz.

Evet mantıklı işin banka sürecine girmesi demek ıslak imza atılmasıyla eşdeğer gibi

Teminat, akreditif falan iyi tamam da, bu işler artık halledilip adam da gelip lig başlamadan takımla 2 idmana çıkaydı

Haluk'u sevmiyoruz belki artık ama herifin kaynağı kimlerse çoğu şeyi biliyor kulüple ilgili. Pazar günü 4-5 gün sürer demişti osimhen işi

Bence kulüplerin onayından geçmiştir artık.

Belgeleri aldılar karşılıklı kontrol ettiler avukatlar aracılığı ile.

Evet biz akreditifi şuradan aldık parada böyle duruyor diye gösterdik onlar da okay tamam dedi Pazar günü. Sonrasında süreç başladı resmi.

Şimdi de bu belgeler bankaya gitti ve onlar prosedürel işlemleri hallediyor karşılıklı yazışarak.

Alıcı ve gönderen banka arasında şu anda süreç ben öyle anladım. Kulüp onayları zaten var.

O yüzden dönmez diyorlar zaten bu bilgi verildiyse.

Tabi bu şekildeyse.
Bilgiler gerek Türk gerek İtalyan medyasında bu şekilde. İki tarafın görevlendirdiği bankacılar prosedürleri ve evraklar hazırlanıyor bu süreç bitince ıslak imzalar tamamlanacak. Bu da cuma da olabilir pazartesi-salıya da kalabilir.

o kadar detaylı bilmiyorum bankacılık olaylarını hocam - hatta muhasebe ve banka terimleri görünce error falan veririm , o kadar ilgisizim aslında.

bu işlemi böyle tanımladılar diye adnan'ın postuna destek açıklama ekledim sadece :)
Yok kardeşim ben sana demedim.. Lafım Haluk denen elemana idi..

Sen aslında akreditifin tanımını yaparak doğru bir paylaşım yaptın..

Malların gönderildiğini

Yok kardeşim ben sana demedim.. Lafım Haluk denen elemana idi..

Sen aslında akreditifin tanımını yaparak doğru bir paylaşım yaptın..

'Malların gönderildiğini kanıtlayan belgelerin bankaya zamanında teslim edilmesi' ibaresinden zaten Osimhen mevzusu ile ilgisinin olmadığı anlaşılıyor..

Bilgiler gerek Türk gerek İtalyan medyasında bu şekilde. İki tarafın görevlendirdiği bankacılar prosedürleri ve evraklar hazırlanıyor bu süreç bitince ıslak imzalar tamamlanacak. Bu da cuma da olabilir pazartesi-salıya da kalabilir.

Böyleyse zaten endişe edecek bir şey yok.

İnşallah yarına kadar yetişir tabi.

Bizde artık sürekli düşünmekten yorulduk.

Sonrasında kafamız rahatlamış olur kaleci'de gelince en azından lig için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt