- 31 Ağustos 2021
- 69.799
- 49.952
- 3.258
yok yav alakası yok - tamamne boş gündem.Yapı kredi şerh koymuş o ugrastiriyor olabilir.
bizim zaten BB olayında yapı kredi ile alakamızda yok ...
BB den çıktığımız an bu muhabbet boşa düştü zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok yav alakası yok - tamamne boş gündem.Yapı kredi şerh koymuş o ugrastiriyor olabilir.
Yüzmekten yoruldum şimdi yemek yedim göbek patlamak üzere, az dinleniyorumCik ispanya sokaklarina burda ne isin var yaw.
Hâlâ Dursunun aciklamalarini atiyorsun
Neresindesin Alperim
İbrahim Göknar: "Bir diğer konu, kanayan yaranmız, Galatasaray'daki iletişim dezenformasyonudur. Yıllardır konuşuyoruz, ama şu anda tavan yaptı. Kimse alınmasın. 1 aydır geceleri uyumuyoruz. Uçak geldi, kalkacak, hazır. İmza gitti, geldi. Kurye yetişmedi. Saat 12'de bekleyin. Ben başkanla ve yöneticimle konuştum. Öyle dedi. En son dün akşam teminat mektubumuz bir harf eksikliği yüzünden yenilenmiş. Ya biz ne yapıyoruz? Vallahi helak olduk. Uyku uyuyamıyoruz. Lütfen buna bir son verelim."
- Necati Şanlı
- Cevaplar: 12
- Forum: Turgay Vardar Medya ve Haberler Forumu
Açıklayıp ceza mı alalım istiyorsun
OlacakOsimhen transferi olmayacakmış via @Okan Mason
sidik kokuyor ispanya sokakları adam ne yapacakCik ispanya sokaklarina burda ne isin var yaw.
Hâlâ Dursunun aciklamalarini atiyorsun
Başkan zaten onunla alakalı konuşurken yaptığımızı diyordu yanlışlık son anda düzeltti sayılır. Belli ki iki taraf arasındaki görevlendirilen bankalar arası işlemler sürüyor tamamlanınca ıslak imza gelecek. Peki sence cumaya yetişir mi? Yoksa pazartesi veya salıya mı kalır?Olacak
BenalmadenaNeresindesin Alperim
Ben bu hafta bekliyorum hala.Başkan zaten onunla alakalı konuşurken yaptığımızı diyordu yanlışlık son anda düzeltti sayılır. Belli ki iki taraf arasındaki görevlendirilen bankalar arası işlemler sürüyor tamamlanınca ıslak imza gelecek. Peki sence cumaya yetişir mi? Yoksa pazartesi veya salıya mı kalır?