Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osi mevzusunda ki olayın ne olduğu bilinmiyor bence. Sözleşmeler bir haftadır mı hazırlanıyor. Geçecekler o işleri, arkada ne var bilmiyoruz. Islak imzalar, evraklar bir haftadır bekliyor, evet öyledir.

Gene patir patir isim dusuyor osi gundeminde sallayacak haber kalmadigindan.

Hicbirini ciddiye alasim gelmedi

Italyanlar transfer bitti dediler ya daha ne diyecekler her dakika bir haber çikarttilar zaten anlasilana kadarda. 1 aydır
Onu biliyorum da evraklar hazırlanıyordu ya bu habere göre o da bitmiş artık bir tek imza kalmış öyle bir güncelleme geçebilirlerdi ama herhalde bundan sonra bu gece yada yarın belki net geliş tarihi ile falan da girebilirler.

elliot londrali ingiliz nasil getiriceksin acaba ingiliz adami buraya :) hadi atiyosunuz da ,yavas atis yapin bari

Osi mevzusunda ki olayın ne olduğu bilinmiyor bence. Sözleşmeler bir haftadır mı hazırlanıyor. Geçecekler o işleri, arkada ne var bilmiyoruz. Islak imzalar, evraklar bir haftadır bekliyor, evet öyledir.

Teminat- akreditif iki tarafın görevlendirdiği bankaların bu işlemleri bekleniyordu haberlere göre ve Haluk'un son bilgisine göre bu da artık bitti ve Napoli'nin ıslak imzası kaldı.

Onu biliyorum da evraklar hazırlanıyordu ya bu habere göre o da bitmiş artık bir tek imza kalmış öyle bir güncelleme geçebilirlerdi ama herhalde bundan sonra bu gece yada yarın belki net geliş tarihi ile falan da girebilirler.
Zaten dedigim gibi 1 aydir her dakika girdiler durdular. O evrak haberini de bir ara girerler yada direkt uçuyor falan diye haber gecerler. Öyle sıkı sıkı takip ettiklerini düsünmuyorum artık sureci

Şu ornstein gibi bir muhabir lazım bizim takıma transfer ciddileşince bir haber bir de bitince bir haber girecek sadece Haluk’ta o potansiyel var ama bazen rayting için olgunlaşmamış transferleri de yazıyor gibime geliyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Madem para var Donnarumma, Leao, Osimhen ve Saliba ile transfere noktayı koyalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt