Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atanımızın ve tutanımızın aktif dünya futbolunda ilk 3 te olduğu durumda ligde patates püresi yaparız ifbjk yi. Avrupa'da da oldukça ilginç işler yapabiliriz.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

bu çok antipatik geliyor bana bir yandan ya.

tek derdi paraysa bir tarafım hiç güvenmeyecek oyuncu olarak.

PSG bu haldeyken ayrılmaya sıcak bakması çok can sıkıcı bir detay benim için yav.
topcu için sadece saha basarısı etken değil ki birsürü çevresel problem olabilir.

Kaleye ucuz bir profil alıp Eliot alın eğer imkanı varsa bize level atlatır. Alın gelin genç mertensi

12 alıyor galiba donnaruma ama vergi dahil sanırım ona. valla o paralara çözülür. bu araplarında para hesabı hiç yok zaten. oyuncunun çıkmaya netse olmaz bu iş diyemiyorum. çok büyük hayaller kurdurur bu isim bize. hem yası hem yeteneği kusursuz bi herif.

Donnarumma (26)
Osimhen (26)
Sane (29)
+
Singo (24) (Sağ Bek + Stoper) -Zorunlu Satın Alma Opsiyonlu

Ne dersiniz? Yeter mi 4 takviye böyle olsa.
eğer 10 numaraya para kalmıyorsa üzerine ilkay ile birlikte transferi kapatabiliriz. Fakat u23'e kimseyi yazamadık.

Keşke boey gibi 1-2m denemelik potensiyeli çok yüksek riskli adamlar alsak

öyle manyak kıçım başım ağrıyor diye takılırsa o maaşla ama ?
Puppy Head Tilt GIF by Sealed With A GIF

ben esas Donnaruma neden PSG'den ayrılığı düşünüor anlamış değilim.

başarı var- o kadro ,o oyun zaten bir kaç sene CL son 4 favorisi görünür.

tüm derdi para mı yani.
Para değil. sözleşmesinin bitimine 10 ay kalmış ve hiçbir yönetici sözleşme uzatma konusunda kendisiyle temas kurmamış bu zamana kadar.

O seviyede her oyuncu kendini değerli hissetmek ister. Örneğin Salah nasıl tribe girmişti sezon içinde.. Muhtemelen donnaruma Chelsea’ye falan gidecek

Donnarumma'yı almak şart oldu. Atanla tutan bir şekilde iyi olmalı stoper kötü olsa bile yine kaleci maç kazandırabiliyor gidip Uğurcan, Berke filan çekeceğimize bu işi bitirelim.

Kiralık + zorunlu opsiyonla işi zorlayalım.

Donna ya 10+ maaşi hadi verdik vermeye yapmadigimiz iş degil yani :asd: ama bonservisi nasil çözeceğiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt