- 13 Ekim 2014
- 108.811
- 58.471
- 4.588
Okan Hoca bu sene baya iyi oyuncular bize gelmek istiyor demisti. Bos degilmis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Murat Karabırakıp gitmesinden bahsediyrum ya. maddi değil kaygım. 30 da vermeyiz görürsünüz.Psgye kazandırıyor ya iste. Beleşe aldılar 30 kazanacaklar.
Havaya girdik alamazlarsa kaçacak delik arasınlar.Ya donnarumma ya istifa diyorum rengim@Murat Kara
döndüm döndüm artık gsc korksunEvlinince eski hızın kalmadı.
para mı kazandırıyor sanki orası ya. kahve parasına aylık bein satılıyor.Donnaruma'yı 25 milyona bize ver psg, beinsports satışları da artar ordan da kâr edersiniz
takip ettiğim tek isim. özellikle kel ile yollar ayrıldıktan sonra daha ayağı yere basan konusmalar yapıyor. setenli program. spor gecesinde uyuz oluyordum ikisine de. at gözlükleriyle konusuyorlardı gs li olarak beni rahatsız ediyordu.haluk ağabey ülke topraklarının gördügü en baba gazeteci
tek tweetiyle ortalıgı yıktı
Hani sen gokhanciydin. Tek habere sattın gokhani yakışmadı!haluk ağabey ülke topraklarının gördügü en baba gazeteci
tek tweetiyle ortalıgı yıktı
Bizim ligin yayın haklarını başka ülkelere sattıkça kazanırlar. Lig gelişsin yeter kipara mı kazandırıyor sanki orası ya. kahve parasına aylık bein satılıyor.
sanenin videosuna baktım bugün. toreirayla tokalasıyor, davinsona geçiyor, ondan icardi, ondan morataya nerelere gidiyoruz böyle.26 yaşında osimhen 26 yaşında donnaruma, 29 yaşında sane.
Olm aklımızı oynatırız bak aklımızı.