Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donna 12 + 30
Singo 3 + 30
Sol stoper ???
Orta saha???
Soru işareti olan yerlere de iyi para verildi diyelim. Olumlu açıdan bakarsak
Minimum +2 şampiyonluk daha gelir hatta belki 3
Şampiyonluk = extra forma satışı, extra sponsor, zamlı kombine vip loca satışı, tabi UCL parası ve son olarak taraftar sayısının daha da artacağı zaten o sayı arttıkça sponsor ve forma satışı otomatikman artacak
Iyi kadro ile olası çeyrek final ve yarı final ihtimali. Bu durumda UCL parası = 60 milyonları bulur
Olumsuz tarafı ligde şampiyon olmadığında çoğu gelirin düşmesi ama dramatik bir düşüş olacağını sanmıyorum
Benim fikrim her zaman sabit ve net
#SonKuruşaKadarHarca

Pazardan direk al getir tarzı sandın galiba.Oshimen sürdü 2 ay .Oda sürer 1 ay:((( Daha bugün çıktı adı.

Bana ne arkadaş... Lig başlıyor. Artık adı geçen kalecinin uçağı adı geçtiği gün inecek... Beceremeyen yönetim hemen istifa etsin...

0930ba9b91f79b35ab7ee7e163c45c69.jpg

Dış basındaki haberlere göre söylüyorum denildiği gibi tüm belgeler hazır ve Napoli'ye teslim edildiyse ve onların imzası bekleniyor ise Napoli at artık imzayı be ne gıcık bir kulüpmüşsün.

Önce şu Osimhen işini bir halledelim. O iş uzadıkça ben iyice daralıyorum.

Baştan olmasa hiç sorun yoktu ama artık olur gibi oldu buradan transfer olumsuza dönerse tüm olumlu hava bir tarafımıza kaçar.

Donnarumma falan büyük hayal. Aynı transfer döneminde 1'den fazla büyük hayal gerçekleşirse ortalık karışır zaten.

Sane'de maliyet açısından büyük işti. Osimhen'de gelirse ortalık iyice karışır.

Çok değil 4 sezon önce falan kapımızda yatan oyunculara bile makul bonservis teklifleri yapamıyorduk...

Hey gidi hey, nereden nerelere geldik.

Yav Ederson da bitmişti lafta. Donnarumma dünyanın en iyi kalecisi farkında mıyız beyler. Bu yönetimin alabileceğine inanmıyorum. Osimhen de kendisi taraftarı ve kulübü çok sevdiği için geliyor

ne sanmıştınız allah aşkına

5.yıldız kutlamasını pazar gecesi saat 12 ye bırakıp , yağmur altında bi ton insanı yoktan yere ıslatan yönetim kalkıp osimheni hafta sonu mu getirecekti binlerce kişi önünde :)

pzt salı gecesi absürt bi saatte getirirler 50-60 kişi kutlar sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt