Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi ufak özet geçer misin süreci Ornstein kartı falan derken?
ben o şekilde algıladım .

olay şu - hani u adam tutturuyor doğru haber veriyor diye bu yaz prim yaptı - ya da ismi daha çok konuşuldu-

o Trafford transferini yazmış city'e - 1 cümle de eklemiş . "Ederson kalıyor" diye.

kıs aralıkta da HY : "GS Donnaruma'ya teklif yapmaya hazırlanıyor" yazında ben o şekilde pazarlığın sosyal medya etabı olarak algıladım biraz.

Kalecimiz yok diye umutlular şu an; malum her sezon başı 1-2 trannsferle Polyanna modu açtıkları için yanlış bir kaleci alırız diye çok ümitliler. Sommer-Ederson falan bile alsak birine yaşlı ve çizgi kalecisi derler, diğerine düşüşte, sadece ayakları iyi derler, tutunacak dal bulurlar AMA Donnarumma'ya bahane bulamazlar, bulsalar da kendileri de inanmaz.
genede hocam bizim kadromuza bakınca psikoloji baya bozulması lazım zaten. tabii ki o durumda direkt beyaz bayrak açarlar ama zaten 2 kötü oyun/skora onu yapacak belli kesimi.

akıllı olanlarının zaten umudu yok.

Beklerken tüm airfyerı parçalarına ayırdım.

böyle bir yağ tutmada olamaz - geberdim temizleyene kadar.

inşallah birleştirebileceğim geri :D

ankette 30M barajı bana az geliyor 35 + bnus olsa belki diyebilirdim.

ama ana hatlarıyla "kesinlikle satılmamalı" çünkü ağustosa gelmek üzereyiz. o durumlara hiç gerek yok.

Ay kesin osi yattı dondurma ismini saldılar piyasaya
1753456741593.webp

ankette 30M barajı bana az geliyor 35 + bnus olsa belki diyebilirdim.

ama ana hatlarıyla "kesinlikle satılmamalı" çünkü ağustosa gelmek üzereyiz. o durumlara hiç gerek yok.
Barışı satarsak mecbur A+ yerli almamız gerekecek öyle de bir topçu bence yok hatırladığım kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt