- 18 Mayıs 2011
- 22.169
- 12.055
- 1.873
Yarın aç o zaman… bence yarın olacak hareketlilikOsimhen'cim nöbet konusunu benim açmamı bekliyo resmen![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın aç o zaman… bence yarın olacak hareketlilikOsimhen'cim nöbet konusunu benim açmamı bekliyo resmen![]()
Gyokeres daha erken açıklanacak belli ki.
Kurallar var kurallarYarın aç o zaman… bence yarın olacak hareketlilik![]()
O adam baya zengin de, o parayı vermeznelsson zu samsun 6 M eu mu ?? samsunda o bütçe var mı (daha doğrusu başkanı o kadar zengin mi ) yav
Adam zengin ama Samsun o parayı vermez bencenelsson zu samsun 6 M eu mu ?? samsunda o bütçe var mı (daha doğrusu başkanı o kadar zengin mi ) yav
tivit çok sallamasyon geldi - paylaşmadım o yüzden.
Takribi kaç mesaj gerekiyor? AtalımKurallar var kurallar
Dolar milyarderi o adam. Ali Koç'un aşağısında değildir servetinelsson zu samsun 6 M eu mu ?? samsunda o bütçe var mı (daha doğrusu başkanı o kadar zengin mi ) yav
HY tabii ki
Kendisi sicaklarin bile cözümünü bulmus gibi gorunuyor
Dünya üzerinde 20 tane limanı yav.nelsson zu samsun 6 M eu mu ?? samsunda o bütçe var mı (daha doğrusu başkanı o kadar zengin mi ) yav

Yazdığım da herkesin bildiği şey üstad.. derdim zihnimi meşgul etmek, yoksa yazma sevdasında değilim..Daha cok yazmalısın Aşur Ustad
konunun odası olacak isteyen girip konuşabilecek.Toplantı özelliği derken ne yapacağız?
Cümledeki tuhaflık, Ossinin transferindeki tuhaflığın taraftar üzerindeki etkisini net gösteriyor. “Yarayan kan”Gs'nin yarayan kanası osimhen mevzusu bir türlü bitmedi