Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.708
- 21.771
- 2.783
Biz bu bilgiyle ne yapalım?Bu Ortega benim komşuyu pompalamıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bu bilgiyle ne yapalım?Bu Ortega benim komşuyu pompalamıştı
O Discord'da anca olurkonunun odası olacak isteyen girip konuşabilecek.
"Panenkayi bi yazdim, bunlarin surat bi dustu..."
" Ya knka baslatma simdi..."
yıl 2025 konuşmak için discorda muhtacızO Discord'da anca olur
Naparsan yap kardeşim bana neBiz bu bilgiyle ne yapalım?
Tzolakis konusunda başkanı satılık değil falan demişti yüksek bonservis istiyordu yoksa ilk tercih o olmalı. Bu Belçikalı genç olma ihtimali artıyor gibi onu da Manu'nun listesinde dediler ama herhangi bir teklif falan vermedi sanırım Manu 5 kiralama 10 zorun satın alma gibi yada vadeli direk 15 milyona alınabilir maaşı da düşük olacağı için tercih edilebilir gibi geliyor bana.hakikaten ederson bir süre 1 sonra 2. kaleci olmaya ok demiş gibi.
Donnaruma haricinde teklif yapılacak isimler de var açıkçası. aynı anda yürütülmeli süreçler.
baya bakındım 1 tane bile tzolakis dedikodusu bulamadım elle tutulur. fenermarkt ta da hiç bir şey yazmıyor o açıdan.
0 haber buldum ya adamla ilgili bu yaz içinde - ne tivit ne adam gibi dedikodu niteliğinde bir şey.Tzolakis konusunda başkanı satılık değil falan demişti yüksek bonservis istiyordu yoksa ilk tercih o olmalı.
Hikayenin aslını yazayım mı burayaBu Ortega benim komşuyu pompalamıştı
Yılport Holding'in sahibi o adam çok zengin biri.nelsson zu samsun 6 M eu mu ?? samsunda o bütçe var mı (daha doğrusu başkanı o kadar zengin mi ) yav
tivit çok sallamasyon geldi - paylaşmadım o yüzden.
Bundan sonra bütün nöbetleri ben açıcam bu posttan sonra.nöbet gasp edilmese belki osimhen gelmıstı
karma işte
Lütfen yazmaHikayenin aslını yazayım mı buraya