- 25 Kasım 2008
- 13.474
- 12.183
- 2.168
@Furkan Korkmaz son durum nedir pala donnarumma gsde diyebilir miyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
net bir haber görmedim ben açıkçası.Lammens Manu diyorlardı.
Donnarumma haberini ilk duyuran arkadaş söylüyor.Kimden duyuyonuz ya
Donnarumma haberi birkaç gün öncesinin İtalyan çıkışlı haberi değil miDonnarumma haberini ilk duyuran arkadaş söylüyor.
Hadi lan ordan 40m bonservis neDonnarumma haberini ilk duyuran arkadaş söylüyor.
Liverpool'dakimiElliot diyorlar
30 tamam da 40 fazla bence de.Hadi lan ordan 40m bonservis ne
Ben o rakamları da vereceğimizi sanmıyorum üstelik kiralık falan olursa ilk etap. Herkes o napoli başındaki kahpe çocu gibi değili.30 tamam da 40 fazla bence de.
En az 3 transfer daha yapacağımızı düşünüyorum.
1 tane de Bonus gelir 4 transferle kapatırız muhtemelen. Tabi sürpriz ayrılık olmazsa.
Ben 25 diye düşünüyorum kalan kısmı Bonus veya sonraki satıştan pay olabilir.Ben o rakamları da vereceğimizi sanmıyorum üstelik kiralık falan olursa ilk etap. Herkes o napoli başındaki kahpe çocu gibi değili.
Valla gerçekleşirse osimhenden fazla şaşırtır beniBen 25 diye düşünüyorum kalan kısmı Bonus veya sonraki satıştan pay olabilir.
Ama Donnarumma ile anlaşırsak 30'u da verebiliriz.
Çünkü bugün alıp seneye sarsan 40'ı veren çıkar. Kaleci kıtlığı yaşanan bir dönemdeyiz. Tıpkı forvet kıtlığı varken Osimhen'i almamız gibi. Geri dönüşü olan bir transfer olacaktır.
Gercek mi acaba
?arkadaşlar bu takıma üst düzey 10 numara alınmayacak boşuna beklemeyin