- 29 Ocak 2024
- 8.243
- 7.007
- 568
Sen yapma bariarkadaşlar bu takıma üst düzey 10 numara alınmayacak boşuna beklemeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen yapma bariarkadaşlar bu takıma üst düzey 10 numara alınmayacak boşuna beklemeyin
Avrupa'da başarı için daha fazla umutlanırım açıkçası.Valla gerçekleşirse osimhenden fazla şaşırtır beni
ismine noldu , eski adın Uğur İz dimi senin?Yeter abi topcu gönderin artik
22:00 tivispor youtubehocanın programı ne zaman
Kale çok mühim orda tökezlersek 300m da yatırsan fayda yok.Avrupa'da başarı için daha fazla umutlanırım açıkçası.
Kalecinin Donnarumma, forvetin Osimhen, ortasahan Lemina Torreira, Stoperin Sanchez, kanadın Sane...
Önemli bir eksik parça gibi.
Uyduda yokmu22:00 tivispor youtube
o kısmını bilmiyorum - ben youtube a bağlıyım ondan orayı gösterdimUyduda yokmu
DonnarummayiDonnarumma hayalini geçip Ederson'un da City'de kalacağını düşünürsek, biz kaleye kimi alacağız?
Kaan Chris Ozdemirismine noldu , eski adın Uğur İz dimi senin?
sonunda iddianın sonucu foto mu geliyor KAP yerine kaptan??Beyler bir iş var. Çüş diyeceksiniz emin olun. 3 güne kokusu çıkar.
Nerede İspanya’daPazartesi'ye kadar buradayım. 10 üzerinden 9 verilir bir defa İspanya ucuz onu öğrendim. İnsanları da (en azından tatil bölgesinde) saygılı ve kimseyi rahatsız etmiyorlar.
Bizim otelde 1000 kişi var.
ismine noldu , eski adın Uğur İz dimi senin?
YavBeyler bir iş var. Çüş diyeceksiniz emin olun. 3 güne kokusu çıkar.
Beyler bir iş var. Çüş diyeceksiniz emin olun. 3 güne kokusu çıkar.
Ramos mu abi?Beyler bir iş var. Çüş diyeceksiniz emin olun. 3 güne kokusu çıkar.