Tolga Kara
Tecrübeli Üye
- 21 Mayıs 2013
- 5.738
- 7.363
- 1.843
sergengate
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sergengate
Bizde de eskiden vardı sanki.Aynen bunu bende düşünmüştüm. Çokta mantıklı fb yapmıştı bi ara
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Ne eyvah akı kolpa olmuş gitmiş, rahatınızı bozmayın
Ankaradaki arda isimli çocuklardan birini kapmam lazım… keşke oğlanın adını arda koysaymışım. Arda güler arda ünyay…Bjk nin çok verdiğini söylemişlerdi ama bizim Ibo Hatip kendinden beklenmeyen performansla Icardi,Osimhen e karşı oyna antremanlarda ki geliş demiş.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Dönem sonu DKda oynamak isteyen ama takımında beklediği süreyi bulamayacağı için ayrılmak isteyen topçuları kovalarız muhtsen bekliyor musun öyle büyük bir 10 numara
Katilmadin mi vay hain herifForum'da bu aralar aktif olarak yazamıyom.Eurovision'a da katılmadım.16 bildirimi görünce ifşam falan filan çıktı sandım korktum ben kankslar yav![]()
?Ne eyvah akı kolpa olmuş gitmiş, rahatınızı bozmayın
1 senesi kaldi, sozlesme uzatmiyor sanirim. Ayrilir yani ama bize gelmesi zor. Bircok buyuk kulup ister.Yavv donnrarumma kim istemez de psg niye salsın donnarumayi biraz mantıklı olmak lazım
Donnarumma'nın taleplerinden yılmışlar. Chevalier'e yönelmişlerYavv donnrarumma kim istemez de psg niye salsın donnarumayi biraz mantıklı olmak lazım
Kalede yeri olan pek fazla kulüp yok şu an. Söz konusu maaş talepleri de düşünülünce her şey olabilir1 senesi kaldi, sozlesme uzatmiyor sanirim. Ayrilir yani ama bize gelmesi zor. Bircok buyuk kulup ister.
@Savaş Barış senin ifsalarini parayla satiyor.Forum'da bu aralar aktif olarak yazamıyom.Eurovision'a da katılmadım.16 bildirimi görünce ifşam falan filan çıktı sandım korktum ben kankslar yav![]()
Levent Akgün oldu Levent Kolpgün.. Levent beyin yazdıklarına binaen yazdıydım.