- 4 Ağustos 2009
- 90.340
- 71.308
- 5.188
Edersona 9 maas veren haindir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallai Zaniolo kutucu vs. Yi ne yapalım yunus bey?Bu arada hiç gündeme gelmiyor ama Barış ve Yunus kanatlarıyla bu iş gram olmaz, ligde bile yetersiz kalıyorlar. Bence ilk başta iyi bir kanat oyuncusu almamız lazım. Tek başına Sane kurtarmaz.
Osimhende ucaga binip gelirken verilir diyor.Ne saçmalıyor acaba? Sane uçağa bindiği zaman gelmedi mi Kap bu güne kadar hep öyle olmadı mı?
Kadroyu kurdum baktım barış yok dedim yunusu 10'a koyarım barışı sol kanat yapayım. Onuda beceremedim ismi kalmış oradaOooo 2 barış biri yunus silüetinde![]()
Sağ bekimizi ŞL de delik deşik ederlerSadece Donnaruma yeter
Ekli dosyayı görüntüle 296185
En iyi kanat oyuncumuzu niye beke koydun reis.YakistiramadimSadece Donnaruma yeter
Ekli dosyayı görüntüle 296185
Hepsi iyiEn iyi kanat oyuncumuzu niye beke koydun reis.Yakistiramadim
Öyle diyorsa tamam çünkü bizde her zaman oyuncu uçağa binerken görüşmelere başlandı Kap açıklaması yapılır sonra sağlık kontrolü ve ondan sonra transfer bitti detay Kap açıklaması. Osimhne işi çok uzadı hala neden gelmiyor, bizim gazeteciler yazsa inanmayacağım ama güvenilir İtalyan gazetecilerde yazdı tüm belgeler tamamlandı diye. Bu Napoli sırf gıcıklığına işi uzatıyor mu? Hafta sonları gerçekten çalışmıyorlar mı? Nedir yani durum?Osimhende ucaga binip gelirken verilir diyor.
günaydıııııın ulan ben 1 sene önce yazıyordum bunları!