- 19 Mart 2014
- 29.505
- 30.942
- 2.718
Hatipoğlu derhal yönetimden atılmalıdır. Hatta yarın statta tekme tokat dövülerek gönderilmelidir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kardeş sallai nin yeri mi şu an acabaSallai bek oynar muhtemelen kanat için zaten çok düz adam oynayamıyor 100 kere denedik, Zaniolo bence net kanat forvet yada 2.forvet olur normal kanat olarak oynaması mümkün değil. Kutucuyu espri olarak alıyorum.
Hatip ayağımıza bağlanan prangadırHatipoğlu derhal yönetimden atılmalıdır. Hatta yarın statta tekme tokat dövülerek gönderilmelidir.
#tavsiyedir çok keyifli programEfsane NTV kadrosunu kuran da oydu, o ekibin alayı iyi yerlere geldi.
Kesinlikle katılıyorum. Gitsin Urfasporu yönetsin burası Galatasaray ihanet affedilmez.Hatip ayağımıza bağlanan prangadır
Bir an önce kurtulmazsak bu gıdubet herif bizi aşağıya çekecektir.
Bu kadar şeye rağmen nası kalıyor bu adam yaKesinlikle katılıyorum. Gitsin Urfasporu yönetsin burası Galatasaray ihanet affedilmez.
Her maç gol yerSadece Donnaruma yeter
Ekli dosyayı görüntüle 296185
Valla renktaş ben de icardinin iyi olmasını isterim ama en az bi 10 kilosu var. Nasıl olacak bilmiyorum. Futbolcuda en istenmeyen şey kilo. Diyet yapsa kastan gider. Yani ne biliyim çok çok çakışması lazım. Kastan yemeden kiloyu vermek içinBu sene İcardi'den patlama bekliyorum üstadGeçen senenin acısını çıkartması lazım
![]()
Hy : "Ben Ali Kocla kavga ederim, acunla kavga ederim. Benden guclu olanla kavga ederim"Noluo hğmna
Adetsel olarak şu an öncelik değil olarak belirtmek istedim. Önce elzem yerlere önemli takviyeler, sonrasında ise fırsat transferi çıkarsa bu oyunculardan birileri giderse olacak iş kanat işi.Sallai bek oynar muhtemelen kanat için zaten çok düz adam oynayamıyor 100 kere denedik, Zaniolo bence net kanat forvet yada 2.forvet olur normal kanat olarak oynaması mümkün değil. Kutucuyu espri olarak alıyorum.