Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatipoğlu derhal yönetimden atılmalıdır. Hatta yarın statta tekme tokat dövülerek gönderilmelidir.

Yanlislikla nasil space e girilir:)

Kesinlikle katılıyorum. Gitsin Urfasporu yönetsin burası Galatasaray ihanet affedilmez.
Bu kadar şeye rağmen nası kalıyor bu adam ya
Yönetim acaba ekipte tokatları karşılayacak asam mı bırakmak istiyor

Hani hatip çıksa aradan bize doğrulur mu hedef diye düşünüyorlar

hatip icin tag calısması yapılmalı

urfaya gonderılmeli

Bu sene İcardi'den patlama bekliyorum üstad 😀 Geçen senenin acısını çıkartması lazım 😀
Valla renktaş ben de icardinin iyi olmasını isterim ama en az bi 10 kilosu var. Nasıl olacak bilmiyorum. Futbolcuda en istenmeyen şey kilo. Diyet yapsa kastan gider. Yani ne biliyim çok çok çakışması lazım. Kastan yemeden kiloyu vermek için

Sallai bek oynar muhtemelen kanat için zaten çok düz adam oynayamıyor 100 kere denedik, Zaniolo bence net kanat forvet yada 2.forvet olur normal kanat olarak oynaması mümkün değil. Kutucuyu espri olarak alıyorum.
Adetsel olarak şu an öncelik değil olarak belirtmek istedim. Önce elzem yerlere önemli takviyeler, sonrasında ise fırsat transferi çıkarsa bu oyunculardan birileri giderse olacak iş kanat işi.
Bana kalırsa önceliklerden sonra merkez orta sahayı yedeklemek bile daha önemli kanattan…

Biri geldi menajer konusunu desiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt