Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunus'a ayrı menajerine ayrı söveceğim. Beyzademiz 2.5 milyonun neyini beğenmiyor?

Bunlar artacak. 2 sene önceki maas seviyesinde Yunusa 2 versen bile belki diger oyuncularin maasini görüp kabul ederdi.

Sen Norwich ve Freiburgdan gelene 2,5 ve 2,75 verirsen, üstüne Sane ve Osimhene +10 verirsen, oyuncularda bende daha fazlasini hak ediyorum der.

Ben bu yüzden heryerde suna 7, digerine 9 öneriyoruz haberlerine tepkim var. Maas dengesinin icine ettigin an, bunu geri düzeltmek rahat bir kac yil sürer

GS’nin düşmana ihtiyacı yok. Biri hatipoğlu abisi için eski yöneticinin imzaladığı sözleşmeyi ifşalar, diğeri Fenerli kankilerine yaranma derdine düşer

Umarım birgün bizde bunları yapabiliriz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-07-26-07-56-34-04_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    Screenshot_2025-07-26-07-56-34-04_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    74 KB · Görüntüleme: 42
morata kalıyor mu la

insanlar çok zeki değil fatihciğim

anca çok geç olunca farkına varıyorlar bazı şeylerin
yavaş yavaş xde uyanmaya başladılar

erden timuru yediler ve bu mal taraftar topluluğuda çanak tuttu ahhhh ziyevhin sözleşmesi vah zahanın sözleşmesi diye

şerefsizler ve namussuzlara çanak tuttu bu taraftar! buradakilerde dahil buna!!!!

bunun utancıyla herkes yaşayacak!

Ucuz kahramanligi birak mason .. Erden timur gittigi gun herkes dursuna yonetime dumduz sovdu burada 1 kisi hatirlamiyorum erden timur gitsin diyen

Como için elimizi güçlü tutma adına böyle konuşmuştur bence.
Osimhen imza attığı an, ertesi günü gider.
osimhen ile icardi bazı maçlarda aynı anda sahada olursa ya da kart cezalısı kulübede forvet kalmıyor belki kalabilir.

osimhen ile icardi bazı maçlarda aynı anda sahada olursa ya da kart cezalısı kulübede forvet kalmıyor belki kalabilir.
Cok butceli bi 3uncu forvet oluyor ama acikcasi.

6M alacagimiz sozkonusu ise Osinin resmilesmesine kadar boyle takiliyoruzdur.(Yabancilarda yazdi osidennsinra gelecek diye zaten yav)

Ama 6M aliriz insallah.

Haydi biraz renkli hareketli gun olsun

Haklısın ama Morata kulübe için maliyetli ve kendisinin de sıcak bakacağını sanmıyorum. Hoca orada Barış ve (kalırsa) Zaniolo'yı da alternatif olarak düşünüyordur.
Diğer ihtimal Morata yerine +2 kontenjanına uygun genç bir forvet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt