Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İngilizler bu yaşta Türkiye'ye gelmez boş uğraş
Soyle bakiyorum, liverpool guzel bir yerde(CL vs) oynasin diye kiralamaya sicak bakmis olabilir, bizim su kontenjan kuralinada uyuyor. O formatta guzel ama elle tutulur bir sey olsa daha ciddi kaynaktan cikardi bir iki bir sey diye dusunuyorum

Ama evet bende ayni mantiktayim.genc ingilizin adadan disari cikma ihtinali asiri dusuk.

Wirtz ve Soboszlai sonrası kadroda yer açmak için transferine izin vermiş olabilirler.Kiralık bir hamle olabilir. Osimhen bonservisi sonrasında yüksek bonservisli oyuncu almak da zor olacak bizim için.

iki tane agir sakatlik gecirmis cocugu bize cakmaya calisacaklar dikkat edelim

boyle birseyin dedikodusu olmaz herhalde
Dedikodusu demeyelimde ingiltere tarafindan ya da liverpool sayfalarindan bir sey cikardi dusuncesindeyim.

Tek belki dedirten kerem ovetin de (tahminen berkten aldigi haber/duyum) dillendirmis olmasi hani ama EA tarafindan transfer ile ilgili guclu seyler hic beklemedim.

Wirtz ve Soboszlai sonrası kadroda yer açmak için transferine izin vermiş olabilirler.Kiralık bir hamle olabilir. Osimhen bonservisi sonrasında yüksek bonservisli oyuncu almak da zor olacak bizim için.
Birde şu var çocuk gelirse şampiyonlar liginde oynama fırsatı yakalayacak o yüzden izin verebilirler

Morata iş ahlakı olan kaliteli tam.bir takım oyuncusu kalmasını isterim

Nasıl bir topçu
Ben oyuncuyu uzun süre izledim hatta bundan aylar önce elliot tam bizlik diye burada uzun uzun konuştuk. Aslında wonderkid ama yaşadığı sakatlıklar çok talihsiz zamana denk geldi. Sakatlık yasamasa wirtzden daha yüksek bir piyasaya sahip olurdu. Pır pır teknik. İki ayağı ile de füze atıyor. Gole dönük bir ortasaha. Şöyle satın alma opsiyonlu kiralık verseler. Osimhen gibi seneye alalım yangını yaparız. Lakin Osimhenden daha zor bir transfer. Bu yaşta adadan bir de liverpooldan potansiyeli bu kadar yüksek bir oyuncu almak çok zor. Gerçekleşme ihtimali yüzde 10. Gelirse formasını alacağım

Ben oyuncuyu uzun süre izledim hatta bundan aylar önce elliot tam bizlik diye burada uzun uzun konuştuk. Aslında wonderkid ama yaşadığı sakatlıklar çok talihsiz zamana denk geldi. Sakatlık yasamasa wirtzden daha yüksek bir piyasaya sahip olurdu. Pır pır teknik. İki ayağı ile de füze atıyor. Gole dönük bir ortasaha. Şöyle satın alma opsiyonlu kiralık verseler. Osimhen gibi seneye alalım yangını yaparız. Lakin Osimhenden daha zor bir transfer. Bu yaşta adadan bir de liverpooldan potansiyeli bu kadar yüksek bir oyuncu almak çok zor. Gerçekleşme ihtimali yüzde 10. Gelirse formasını alacağım
Satın almalı opsiyon vermezler verseler bile deli bir rakam.isterler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt