Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 52.131
- 33.541
- 3.073
AdminimmmmmmDomaluma için foot mercato’ya düşerse acaba diyebiliriz demiştim, beklenen haber geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
AdminimmmmmmDomaluma için foot mercato’ya düşerse acaba diyebiliriz demiştim, beklenen haber geldi.
Osimhenden büyük iş olduğunu sanmıyorum Osimhen için geçen sene 150 milyon eurolar konusuluyordu biz kiraladık bu sene de alırken 80 milyon Euro ya alıyoruz tarihte böyle birşey yok. Donnaruma da oyuncuyu para ile ikna edip 25-40 arası bir rakama bitirebilirsin bonservis ve maaş verecek gücün varsa Osimhenden bence kolay transfer.Olursa Osimhen'den büyük iş.
Kasada baya bir varDonnarumaya minimum 30 kağıt bonservis isterler
Osi babanın yeri ayrı da adam şampiyonlar ligi şampiyonluğuna direkt etki etti şu an tartışmasız en iyi kaleci gelirse farkı anlayacağız zaten.Osimhenden büyük iş olduğunu sanmıyorum Osimhen için geçen sene 150 milyon eurolar konusuluyordu biz kiraladık bu sene de alırken 80 milyon Euro ya alıyoruz tarihte böyle birşey Donnaruma da oyuncuyu para ile ikna edip 25-40 arası bir rakama bitirebilirsin bonservis ve maaş verecek gücün varsa Osimhenden bence kolay transfer.
Kim olsa ister. Gerçi yeni sözleşme imzalamıyor, 6 ay sonra diğer kulüplerin imza atmasının önü açılırDonnarumaya minimum 30 kağıt bonservis isterler
Tarlayı satıp pavyonda yiyen dayılar gibiyizCapology e göre Donnarumma nın net maaşı 7m euro
Bize 10m dan aşağıda imza atmasına imkan yok ama mali olarak takımda Icardi-Osimhen'den sonra bir tane daha deve dişi maaşlı adam barındırabilir miyiz ki
Durumumuz iyi tamam ama bu kadar da iyi mi yahu
Kızlar çılgın biz çılgın, Galatasaraylılar bugün pek azgın!bu Galatasaray beni azdırıyor