Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasarayımızın bir gün en büyük olacağına inanıyordum ama ahir ömrümün yetmeyeceğini düşünmüştüm neyse ki gördük.

Donnarumma ayak kalitesi hariç müthiş bir kaleci. Müthiş cüsseli, hava toplarını meyve toplar gibi toplar, 1e 1de çok iyi, refleksleri mükemmel ama o ayak kalitesi bizim toplu oyunu bozabilir. O yüzden Ederson 1 tık daha iyi olur kanaatindeyim.

Galatasarayımızın bir gün en büyük olacağına inanıyordum ama ahir ömrümün yetmeyeceğini düşünmüştüm neyse ki gördük.

Şaka bir yana şuan Avrupa’nın bence en gözde 20. Takımı falan olabiliriz yani sıralamamız bu civardadır ve önemli olan önümüzdeki 5 senede bunu ilk 10’a çekebilmektir

Donnarumma ayak kalitesi hariç müthiş bir kaleci. Müthiş cüsseli, hava toplarını meyve toplar gibi toplar, 1e 1de çok iyi, refleksleri mükemmel ama o ayak kalitesi bizim toplu oyunu bozabilir. O yüzden Ederson 1 tık daha iyi olur kanaatindeyim.
o zaman gerek yok

Osi babanın yeri ayrı da adam şampiyonlar ligi şampiyonluğuna direkt etki etti şu an tartışmasız en iyi kaleci gelirse farkı anlayacağız zaten.
Formda olması ayrı konuşulacak bir konu şuan aktif performans olarak dünyanın en iyi kalecisi ancak zorluk olarak şuan ben yapamayız diyemiyorum önemli olan maliyeti hesaplayıp verecek gucumuz var mı yok mu buna bakmak lazım.Avrupanin elit kulüpleri 10-12 milyon Euro net maaş vermiyorlar biz verebiliyoruz bu yüzden şuan gelirse şaşırmam.Zorluk olarak Osimhen geçen sene 100 milyon Euro market değeri vardı hepimiz inanamadik şuan Rodrygo 90 Leao 70 gibi market değerleri var.Ben açıkçası Osimhenin de bizde kalacağına ihtimal vermiyordum şuan dünyanın en iyi forvetlerinden biri o yüzden zorluk olarak daha onde gördüm.Donnaruma da şu şans var mesela oyuncuyu iknat ettin kulübünu de 25-30 arası rakama ikna edilirsin o yüzden daha kolay.

Fb başkanının arkadaşı oğluna feneryumdan forma alıyor. Çocuk baba diyor arkasına 01 yazdıralım diyor. Ulan biz adanalımıyız falan derken anlıyorlar ki Donnarumma işi ciddiye binmiş. Çocuğa dondurma alıp susturuyorlar. Buda böyle bi anımdır.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt