Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.795
- 10.082
- 2.168
Akşam Doue ile bir flört denemesi olacak diye düşünüyorum Spence e her halükarda tamamız GökhanımKira+ opsiyonlu Dijed Sipence nasıl olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam Doue ile bir flört denemesi olacak diye düşünüyorum Spence e her halükarda tamamız GökhanımKira+ opsiyonlu Dijed Sipence nasıl olur
@Feramuz KayalarAyağı kötü tabii. Ayağı da iyi olsa fifa ratingi 99 olurdu. Geri kalan tüm özellikleri bir kaleci için 10/10
Ederson'un ayakları donna'ya taksakAyağı kötü tabii. Ayağı da iyi olsa fifa ratingi 99 olurdu. Geri kalan tüm özellikleri bir kaleci için 10/10
Donnarumma gelecekse ayağı son düşüneceğimiz şey olacak. Evet, ayağı iyi bir kaleci değil. Oyun kurma becerileri iyi değil ama baskı yediğin maçlarda kurtarışlarıyla baskıyı kırıp maçı getirebilir, taraftarı ayaklandırır, takımı ateşler. Sorunlu bir maçtır, öndesindir kaleye duvar örer ve maçı kazasız bitirmeni sağlar. Kenar toplarında, duran toplarda stres seviyeni düşürür, güven verir. Kısacası bir kaleci takımını nasıl şampiyon yapabilir diye düşüneceğin tüm senaryolarda Donnarumma'yı oraya yazarsın. Ederson gibi oyun kurulumuna dahil birisi hiç ama hiç değil ki saydığımız diğer özellikleriyle de varsın olmasın diyebiliriz.Yahu donna'ya kefil olacak PSG hastası birisi yok mu aranızda, ayağı tahta değildir herhalde, muslera'dan da kötü olamaz degil mi, iyi bir şeyler söyleyin kalbimiz mutmain olsun yaw![]()
O zaman Hayrettin Demirbaş oluyor işteEderson'un ayakları donna'ya taksak![]()
şaka mısın renktaşYahu donna'ya kefil olacak PSG hastası birisi yok mu aranızda, ayağı tahta değildir herhalde, muslera'dan da kötü olamaz degil mi, iyi bir şeyler söyleyin kalbimiz mutmain olsun yaw![]()
Tüm gözler üzerinde olduğu için çok sürpriz yapılacak bir alanı yok demek istemiştimBaba Ziyech 'e Mustafa Mohammed muamelesi yaptın şuan üzdü. Ona benzer bir konsept kastediyorum. Bu arada sen adam kaçakçılığından bahsediyorsun galiba![]()

Şövalye-PSG haberi geldi
ugurcan'in genc hali diyebilir miyiz?Donnarumma gelecekse ayağı son düşüneceğimiz şey olacak. Evet, ayağı iyi bir kaleci değil. Oyun kurma becerileri iyi değil ama baskı yediğin maçlarda kurtarışlarıyla baskıyı kırıp maçı getirebilir, taraftarı ayaklandırır, takımı ateşler. Sorunlu bir maçtır, öndesindir kaleye duvar örer ve maçı kazasız bitirmeni sağlar. Kenar toplarında, duran toplarda stres seviyeni düşürür, güven verir. Kısacası bir kaleci takımını nasıl şampiyon yapabilir diye düşüneceğin tüm senaryolarda Donnarumma'yı oraya yazarsın. Ederson gibi oyun kurulumuna dahil birisi hiç ama hiç değil ki saydığımız diğer özellikleriyle de varsın olmasın diyebiliriz.
Not: Ayağı Muslera'dan kötü.
Kendisi eski ortopedi profesörü ağabey
Bana 3 kız çıkma teklifi etmişti ne tesadüf üçüde ifbliydi. Hatta birisi Gs forması almıştı ertesi gün giydim 20 yıllık seri son bulmuştu.Üniversitede Fenerliler teklif ediyormuş
Akşam için hayallerimi alıp götürdün Arasım tsunamimTüm gözler üzerinde olduğu için çok sürpriz yapılacak bir alanı yok demek istemiştim![]()

Şövalye-PSG haberi geldi
Bir de bakmışsın akşam şu şekilde sahaya bırakılıyor;Akşam için hayallerimi alıp götürdün Arasım tsunamim![]()
Aaa evet anlıyorumBana 3 kız çıkma teklifi etmişti ne tesadüf üçüde ifbliydi. Hatta birisi Gs forması almıştı ertesi gün giydim 20 yıllık seri son bulmuştu.![]()
Sen Higuita'yı bilecek yaşta gibi görünüyorsun renktaş, şimdi olsa nasıl olurdu akrep reisO zaman Hayrettin Demirbaş oluyor işte