Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 oyuncu lazım Eylül'de olursa fırsat Bonus, artık oyuncu kiralamakta lazım oynama garantisiyle

sergenin öğrettiği haritaya göre osimhenin merkür retrosunda gelmesi daha hayırlı sayın abdullah kavukcu

11 ağustosu bekliyorsanız

haksızmıyım sergi @sergenzeren

Donnaruma olursa ki sanmıyorum ama olduğunu varsayarsak Osimhen + Donnaruma harcamısından sonra stoper için muhtemelen fırsat kovalayıp iyi bir sağbek alınır. Kaan ve Apo ya güvenilir stoper mevkinde 1 eylüle kadar fırsat denk gelirse stoper öyle alınır ya da tam tersi Stoper alınıp sağbek için fırsat kovalanır.

Stopere gerek yok unyay ve kaan var

Donnarumma + sağ bek + os istiyoruz

Bu şartlarda sağbekin kiralık 8-10 için 2003 doğumlu olur diye düşünüyorum. Stopere de para harcamaktan çekinmezler.

donnarumma bonservis+maaş ne olur 4 yıllık

chevalier bonservis +maaş ne olur 4 yıllık

Gedson - Orkun - Rafa

Torreira - Lemina - Sara

Kağıt üzerinde kafa kafaya bence -üstüme gelmeyin ama kağıt üzerinde öyle-

bir tık daha iyilestirmeliyiz orta sahayi

20250726_193159.webp

Atletico Hancko'yu alınca Renato Veiga işi iptal oldu, sol stoper 2003'lü ayrıca ön libero/sol bekte da oynayabiliyor Lemina'ya da iyi yedek olur, Chelsea göndermek istiyorken kiralamak lazım

Bir de bütün bunların üzerine berke'ye gidilirse dursununda işi var seviyeyi çok yükselttik normal bir isim kesmez milleti : D
Dun yazdim zaten donnaruma ismini citye blöf yapmak icin cikardiysak cok yanlis yaptik diye. Simdi donnaruma olmayip( olmama ihtimali 90%) edersonu bile alsak homurtular cikar

Levent abi ismi hâlâ gizli tutuyor geriliyoruz artik isim vermeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt