Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya da şöyle;

1753548965779.webp

Bu büyüklük can sıkmaya başladı.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Tor Lemina Sara 3' lemesi mi

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Bu transferin imkansıza yakın olduğunu bilerek konuşuyorum. Ola ki gerçekten Osimhen üstüne Donnarumma gelirse; bu sene değil ama önümüzdeki 3-4 sene içerisinde -elbette kadroyu aynı iskelette tutabilirsek- CL'de gerçekten hiçbir başka Türk takımının gelmediği ve bugüne kadar yerlere gelebilmek konusunda biraz olsun ümitlenirim. Genelde ayakları yere basan biriyimdir bu konularda ve millet iki transfer yapınca "en az çeyrek final" diye konuştuğunda tepkim "saçmalamayın" olur ama kalecisi Donnarumma, santraforu Osimhen olan takımın taraftarının da bu konuda biraz ümitlenmesi normaldir diye düşünüyorum...
Olur olmaz, ayrı şey; ancak bugün bunları konuşmamızın ana etkeni İcardidir, Osimhenle perçinlendi. Elbette çok kaliteli ve hatta çok büyük topçular (Hagi, drogra, falcao vs) geldi ama geldiklerinde artık Avrupa’da söyleyecekleri sözleri yoktu ve dolayısıyla Avrupa’da talipleri (tek istisnası Sneijder) de yoktu. Ancak İcardi öyle değildi; geldi ve gelmekle kalmadı sonraki yol milyon dolarları reddetti; aynı durum Osimhende de olunca, cazibe merkezi oluyorsun böyle..

Şaka gibi insanlar var burada osimhen sonrası ona buna 20 milyon veremeyiz paramız kalmadı düşük oyunculara gitmemizi lazım diyenler donna ismini duyunca 20 30 bile veririz demeye başladılar. İsime göre fakir ve zengin olmaya başladık ne güzel : D aniden havadan para mı geldi bize yoksa osimheni mi almıyoruz tam olarak durum nedir?
Kimin ne dediğini bilmiyorum ama başkan 200 milyon dolarımız var dedi; tarafların ne dediğinin önemi yok. Ayrıca donnarumma geliyorsa gerekirse dilenir o parayı toplarsın, dünyanın en iyi kalecilerinden bir tanesi…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt