- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Hadi bakalim. Donna olayi cabuk hal olmali imkan var mi yok mu. Bosa zaman harcayamayiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen ben biliyoruz rakibin yedekleriyle oynadığını hoca bilmiyor mu senceAdmira, Cagliari, Strasbourg yedeklerini yenmek iyi olmadi bence
Bos yere rahatliga kapilacak, eksikleri görmezden gelecek bizimkiler
Kadro eksik ve mevcut haliyle cok dar
Valla donnarumma imkani varsa denerim bir iki hafta maxAyağı iyi kaleci çok önemli yaw. Alabiliyosan Ederson'u alalım direkt
Ciddi mi ters manyel mi?Fbyi görünce bizim çok eksiğimiz var abi, boşa havalanıyoruz yüksekten uçuyoruz
Hazırlık maçı üstat. 12 oyuncu değişikliği yaptılar. Kriter olacak maç değil.benficanın kadrosunu uzun zamandır bu kadar kalitesiz görmedim
Eksiği çoğu artık yok; gelecek olan 3 oyuncu: kale, sağ bek, defans.. bir de belki bir orta saha.. ayrıca geçen yıl ilk dönemden artınız var eksiğimiz yok. Giden muslera mertens.. gelen Sane, kaleci, sağ bek ve defans veya orta saha… artı geçen yıl ikinci devre eklemesi lemina eren ve arda var.. gayet yeterli hale geliyor. Yensen de yenilsen de durum bu ve değişmeyecek de.. yenmekle özgüven yükseldi daha iyi oldu. Sadece erken mi form tutuyoruz acaba? Diye endişe ediyorum. Belki bu sıkıntı olabilir.. oda zaman gösterecek bize..Admira, Cagliari, Strasbourg yedeklerini yenmek iyi olmadi bence
Bos yere rahatliga kapilacak, eksikleri görmezden gelecek bizimkiler
Kadro eksik ve mevcut haliyle cok dar
yok ben maçla alakalı söylemedim kadroları kalitesiz en iyi oyuncuları stoper silva yüksek seviye oyuncuları olurdu hep 4-5 tane hiç yokHazırlık maçı üstat. 12 oyuncu değişikliği yaptılar. Kriter olacak maç değil.
Haklısın ama eski seviye yok.yok ben maçla alakalı söylemedim kadroları kalitesiz en iyi oyuncuları stoper silva yüksek seviye oyuncuları olurdu hep 4-5 tane hiç yok