- 31 Ağustos 2021
- 69.585
- 49.797
- 3.258
Hoca idman programi yolladiklarini soylemisti ama tabi muammaOsimhen bari takimiyla calisiyor mu yada simdiye kadar tatil mi yapti?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca idman programi yolladiklarini soylemisti ama tabi muammaOsimhen bari takimiyla calisiyor mu yada simdiye kadar tatil mi yapti?
Bu hesapla o dombili ayda 1 milyondan asagi kazanmiyordur. Yutup olmasa aç kalacak insanlar sacma paralar kazanıyorlar.Cilginlik dimi..
Su htalkun bi fotoyu gordum shakhtar macindan sonra, kapi gibi bmw vardi altinda.
Yayincilik isi sacma seviyede.kolay olmamakla beraber
Salı çarşamba gidiyormuş italyaya2 Ağustos'ta maç öncesi imza töreni tarzı bir şeyden bahsetti. Salı yada çarşamba günü gelecekmiş Osimhen ile galiba.
Bunlar ufak kaliyor globale bakinca ama market boyle, ugrasip bir yer ediniyorlar. Bisey denmez.Bu hesapla o dombili ayda 1 milyondan asagi kazanmiyordur. Yutup olmasa aç kalacak insanlar sacma paralar kazanıyorlar.
Osimheni almayı beceremediler ha sanki seferovic tetteh alıyoruz biraz destek olun şu yönetime yawDaha Osimhen’i almayı beceremediler.
Niye gidiyor
Salı günü gidip Osimhen ile gelecek gibi anladım ben. Zaten artık süreç alacak bir şeyde olmaması lazım son imzalar atılır Osimhen'de Napoli ile sözleşmesini fesih eder vb. gelirler gibi anladım ben.Salı çarşamba gidiyormuş italyaya
Salı çarşamba gidiyor da ne zaman geleceği muammaSalı günü gidip Osimhen ile gelecek gibi anladım ben. Zaten artık süreç alacak bir şeyde olmaması lazım son imzalar atılır Osimhen'de Napoli ile sözleşmesini fesih eder vb. gelirler gibi anladım ben.
Osimen tatilini uzatmak istiyor olabilir mi. Artik kafada senaryolar üretiyoruz, cok saçma bir surec oldu.Yav arkadaş iş bittiyse hemen getirsenize, kampa katılsın. Şov yapacağız diye geç getiriyorlar herhalde
Hiç sanmıyorum. 2 ay tatil yaptı zatenOsimen tatilini uzatmak istiyor olabilir mi. Artik kafada senaryolar üretiyoruz, cok saçma bir surec oldu.
Stresten elim ayağım titriyor her yerim yara bere oldu kemalimDün Gardi Istanbula geldi işte beraber gidecekler Adami alıp getirecekler neden bu kadar huzursuzsunuz yahu bir dakika relaks olun abi