Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barışın Mac sonu röportajını izledim de ulan bu ülkede ne kadar gerizekali muhabir var ya?

Sorduğu soruya bak dünya yıldızlarıyla sahaya çıkmak nasıl bir duygu? Ulan sanki PAF takimdan A takıma ilk defa çikmis u18 topçusu var önünde düşündükçe sinirleniyorum

donarumma'nin istedigi maasi araplardan baska kimse vermez. bir seviye alti da biziz.

fd4c15fc-65e6-4542-97ee-2d8a059d3136.webp

Napıyonuz renkdashlarım böle takip ediyom degerli postlarınızı

Barışın Mac sonu röportajını izledim de ulan bu ülkede ne kadar gerizekali muhabir var ya?

Sorduğu soruya bak dünya yıldızlarıyla sahaya çıkmak nasıl bir duygu? Ulan sanki PAF takimdan A takıma ilk defa çikmis u18 topçusu var önünde düşündükçe sinirleniyorum
Bunu geçen sezon da sürekli soruyorlardı. İcardi-Osimhen ile oynuyorsun ne söylersin diye. Standart cevabı veriyordu, en son biz de iyi topçularız diye gülmüştü. Yine devam ediyorlar, Barış da aynı cevabı vermiş dün.

Hala K.gücü'nden yeni gelmiş topçu muamelesi yapıyorlar.

toreira-mertens-baris-icardi-osi ile yaptigimiz baski oyununu fener el nesyri-oguz-irfan ve duran ile yapacakmis😂

HY: “Kavukcu Puma ile toplantı yaptı, yıllık +5M euro daha arttırılması istendi. 2 ay süre verildi, Puma kabul etmezse 1 sezon sonra Puma’dan çıkılacak. Zam talep edildi.”

@Keramettin TANRIVERDİ

bundan bahsetmiştim aslında

hatta fb ve gs akıllı olsalar bir arada bein işini de biraz zorlamaları lazım

bu kadar yatırımın mutlaka gelir artışına dönüşmesi lazım

Sara‘yi 30‘a salalim.

20‘ye Bissouma, 17‘ye de Baumgartner cözelim.

malum gidecekler dışında dün takımı izlediğim kadarıyla 3 transfer şart

sağ bek ki bu isterse stoper özellikli olsun

sol stoper

gedson tarzı bir oyuncu ki burada kastım bizim 3 orta sahalı oyunumuzda her 3 mevkiye de ihtiyaç duyulduğunda konulabilsin

Ederson bitti bitiyor dediler
Cityde kalacağı söylenince ortamı gevşetmek için donnayı saldılar
2-3 gün geçti ederson unutuldu
Şimdi aaa donnarumma pahalıymış
Çocuk eylediler akıllarınca kim düşündüyse

Benfica, Fenerbahçe ile oynanan hazırlık maçında aşil tendonu kopan Bruma'nın ameliyata alınacağını açıkladı.

Demistim dün, hemen belli oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt