Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bana sorarsan kerizlik üstat.
Senin aktif oyuncularina talip olunmuyorki o maaslarla vs (sadece osimhene.ilgi duyuyorlardir iste)

Hep elinden cikaracagini bildikleri adamlara ceset teklif yapiyorlar. Nelsson bile tek basina fesih bedelinin trink paranin pesinde. Tabii ki kerizlik.

Ne yani 35 yasinda her zamla 8m maas alirim gibi mantik mi var performans dustukce...gotmek istiyorsa az maas kazanacagini zaten kabullenmesi lazim.
Ilkay oturdugu yerde Torreira’dan daha cok para kazaniyor.
Torreira 4 sene ust uste sampiyon olan takimin 4 senede en cok dakika alan oyuncusu.
Sampiyon oldukca zam istemesi cok rahatsiz edici olmamali.

osyi yenilesen takım 2-3 vites atacak bir de maliyeti de pek bir şey değil yani torr-sara'dan çıkıp hojbjerg-sarr bile yapsan şu ikiliniin maliyeti çok büyük bir şey değil yani hojbjergi 10a veriyorlar , sarr 20ye 5er maaş versen zaten en fazla 2m falan ekstra maaş işine girmiş oluyorsun yani üstüne clde oynayan takım olarak cl seviyesi orta sahan oluyor bunu biz neden yapmıyoruz ben anlamıyorum.Takım içeride çok iyi pres yapıp maç alırken deplasmanda bratislava ile bile oynasak yarı yarıya şansımız var almak için böyle rezillik olur mu.Bu kara delik gibi olan orta saha top çıkaramıyor çünkü , korkudan yana geriye pas yapıp duruyorlar şuraya mesela gidip sarr-hakan bile çeksen tek pasta önde basmaya çalışan tüm cl deplerinde otomatik 4-5 adam oyundan düşürüyorsun elinde osi-sane-barış varken yani bunu çözmek neden bu kadar zor ben anlamıyorum.Torr'u boca istiyor oraya 10a falan verirsin , sarayı da kirala en kötü bir yere opsiyonlu gitsin yani.1 adım ileri geçmemek için cimrilik yapmanın hiçbir manası yok.Kimse demiyorki gidip psg falan yenelim depte , ama yani frankfurt falan bilmem ne bu tarz takımları da yensin takım bir zahmet.Os tam bir kara delik bu takımda , ya torr öne çıkıp boş pres yapınca os boşalıyor yada sara'ya atılan her topu kaybettiği için rakip geri koşmadan atak yapıyor sürekli.Bu takımda analist falan hiçbir şey yok mu abi biz 1980lerdeki gibi mi çalışıyoruz acaba her şeye kimse demiyor mu ya böyle bir şey var olmuyor diye

Ilkay oturdugu yerde Torreira’dan daha cok para kazaniyor.
Torreira 4 sene ust uste sampiyon olan takimin 4 senede en cok dakika alan oyuncusu.
Sampiyon oldukca zam istemesi cok rahatsiz edici olmamali.
Her sene ama, ben takim ici maaslar adil demiyorum zaten. Singo basta oturuyor o problemde. Sampiyonlugun primi vs verilmiyor mu ekstrasan zaten. Zam yoksa miymiylik dogru hareketler degil. Kontrat yaparken sart koy o zaman her sene maas artisi diye. Kontrat yaparken konusman etmen gereken seyler bunlar. Rahatsiz eden zam istemesi degil, gelmis agustosun ortasi, bu mhabbet olusuyor. DK da da degilsin. Haziranda konus?temmuzda konus?

Yerliler de surekli kriz cikarmasi lazim o zaman boyle bakinca.

Ama yani normalde calistigin yerde baskasinin maasina gore de davranilmaz etik degil fakat dedigin dogru bizim yonetim maas basarak dertleri ortuyor hep. Singo kontrati ile ipin ucunu kacirdiklari belli.

Yav sara denilen herifi rusyaya çakıp aynı paraya gedson takıma katılsa şampiyonluk hamlesi olur bayağı.

Bayağı enteresan herifler tarafından yönetiliyoruz.

İmparator göreve.

Her sene ama, ben takim ici maaslar adil demiyorum zaten. Singo basta oturuyor o problemde. Sampiyonlugun primi vs verilmiyor mu ekstrasan zaten. Zam yoksa miymiylik dogru hareketler degil. Kontrat yaparken sart koy o zaman her sene maas artisi diye. Kontrat yaparken konusman etmen gereken seyler bunlar. Rahatsiz eden zam istemesi degil, gelmis agustosun ortasi, bu mhabbet olusuyor. DK da da degilsin. Haziranda konus?temmuzda konus?

Yerliler de surekli kriz cikarmasi lazim o zaman boyle bakinca.

Ama yani normalde calistigin yerde baskasinin maasina gore de davranilmaz etik degil fakat dedigin dogru bizim yonetim maas basarak dertleri ortuyor hep. Singo kontrati ile ipin ucunu kacirdiklari belli.
Singo için de ayırmak lazım onu da bence.
Bu herifin sağlam hali premier lig zirvesinde oynar.
Bu potansiyeli var ve son günlerde almışsın. Maaş absürt olsa da normal olabilir. Arada maaştan komisyon indirenler yoksa ki aklımı bulandırmıyor değil.

Ama o geldi diye aha bende maaş istiyorum çok mantıklı değil.
Madridde 800 bine bek oynayan adam varken gidip 2 milyon maaşlı os alınınca o niye alındı bana ne diyen yoktur heralde. İyileştirme zaten sürekli yapılıyor. 3 kere de yapılmış. Geldiği maaş 1.7 almıyor ki 4,5 milyon euro para alıyor.
Niye sallai bana ne abi 5 milyon alan adam üzerine yarım devre de 2,5 milyon alan boeyi kiraladınız yine ben oynadım bana maaş yapmıyorsunuz gideceğim muhabbeti duymadım.

Afedersiniz de iyi niyet değil bazı şeyler. Gidersen git demek lazım bazen.

Bir yandan Demirovic-Tel yerine Sarr ve iyi bi genç alsınlar, Lemina satıp Pape gelsin istiyorum ama,

diğer yandan son gün Demirovic'ten de kötüsü gelir, Lemina satıp kimseyi alamadan kapatırlar diye korkuyorum. Bu yönetimle bir transfer dönemi daha geçirmesek keşke. Her yıl aynı gerilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt