Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Et desen et değil, balık desen balık değil. 8/10luk bir özelliği yok. Aşırı yumuşak. Sertlik katmaz, çok iyi pasör de çok iyi mi top dağıtır? Hayır. Driblingçilerin kralı mıdır? Hayır. Net bir herif değil.
Katilmiyorum.

Bana göre Rabiot gittigi her takımda kilit oyuncularından biri oldu. Serie A da skor katkısı da üretiyor. Fransa milli takımında da ikili mücadele yüzdesi oldukça yüksek olduğu için Dechamps veya herhangi bir TD Rabiotsuz bir kadro kurmadı. Daha çok „hiç bir şey yok“ değil de „hepsinden biraz“ desek daha doğru olur

Sarr işi tamamen kapanmadan birini almak saçmalık olur leao filan adam olsaydı da o da sorun cikarsaydi gelirdi çoktan

Leao veya Sarr pahali gelirse bizim max 40 milyon euroya alabilecegimiz kanatlari suraya birakiyorum, artik ondan sonra begenen olur olmaz bilemem:

Baena
Paixao
Schjelderup
Hudson-Odoi
Malick Fofana
Assane Diao
Rowe
Tel
Adingra
Godo
Amine Adli
Moussa Diaby
Matías Soulé

Leao veya Sarr pahali gelirse bizim max 40 milyon euroya alabilecegimiz kanatlari suraya birakiyorum, artik ondan sonra begenen olur olmaz bilemem:

Baena
Paixao
Schjelderup
Hudson-Odoi
Malick Fofana
Assane Diao
Rowe
Tel
Adingra
Godo
Amine Adli
Moussa Diaby
Matías Soulé
Diao verseler gelsin hemen de çok para.Schjelderup,diao ve biraz tel harici gerisi cer çöp bence bunların

Bunlar şampiyonluğu ts'ye mi sattı acep
1787566124645.webp

Baena
Paixao
Schjelderup
Hudson-Odoi
Malick Fofana
Assane Diao
Rowe
Tel
Adingra
Godo
Amine Adli
Moussa Diaby
Matías Soulé
Bu listenin çoğu sıradan adamlar. Bir Türk takımı 40 veriyorsa o isim fark yaratmalı. İstikrarına ve takıma bağlılığına güvenmesem de, Sarr dahil Leao bu listedekilerin hepsinden üst sınıf bir oyuncu.

Diao verseler gelsin hemen de çok para.Schjelderup,diao ve biraz tel harici gerisi cer çöp bence bunların
Aralarinda is yapacak oyuncular var ama taraftar bu saatten sonra begenmez orasi sorun.

Yoksa Paixao'nun neresi kotu, al koy takima gol/asist olarak cift haneli rakamlara ulasmazsa birsey bilmiyorum.
Rowe, Godo, bunlar genc ama is yapan elemanlar.
Diaby var ama 2 senedir Arabistan'da, orasi dusundurucu.

Sarr sarr sarr beline

Çal sazin olayım tellllerine

Zehir misin yavrum bana

Süreyim ver bal yerine

Sarrlarin ve matys tellin şarkısı hazir

Bu listenin çoğu sıradan adamlar. Bir Türk takımı 40 veriyorsa o isim fark yaratmalı. İstikrarına ve takıma bağlılığına güvenmesem de, Sarr dahil Leao bu listedekilerin hepsinden üst sınıf bir oyuncu.
Iste ayni seye geliyoruz, bu oyuncularin cogu is yapar ama 40 verdikten sonra insan yildiz veya buyuk bir isim bekliyor.

O yuzden bunlara 40 vermektense Leao icin 45+5 ver mesela.

Aralarinda is yapacak oyuncular var ama taraftar bu saatten sonra begenmez orasi sorun.

Yoksa Paixao'nun neresi kotu, al koy takima gol/asist olarak cift haneli rakamlara ulasmazsa birsey bilmiyorum.
Rowe, Godo, bunlar genc ama is yapan elemanlar.
Diaby var ama 2 senedir Arabistan'da, orasi dusundurucu.
Valla grenwood şov yaparken oralarda o paxiao çift haneli skor anca üretti ben hiç istemezdim o boyla burada tam gokhan sazdagiya madara olacak bir herif.Fena oyuncu değil ama yani 40m edecek biri hayatta değil bence anca rotasyonda kanatlarimdan biri olsun isterdim belki.Rowe da keza bolognada bile rotasyon oyuncusuydu onu da istemezdim godo için de bilmiyorum hep muallak adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt