Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çıldırmak üzereyim. Rakipler bok gibi, cok rahat sampiyon olabilirdik.

evet. böyle kepazelik olamaz, heis geniş kadroyu falan geçtim yıldım zaten

sadece adam akıllı 2-3 oyuncu gelse şampiyonluk şansımız aşırı yükselecek

ve bunlar bunu bile beceremeyecek bence

Selamun aleyküm,

Banlanma sebebimi gördüm. Aslında orada bir ironi yapmıştım ama yönetim anlamayıp yapıştırmış cezayı :) Aslında amacım forumdaki goy goy kısmını eleştirmekti, hocayla ilgili söylediğim doğru veya yanlıştı bilgiyi eşelemeyeceğim.

Hafta başı malum biraz yoğunum.

Akşama doğru birkaç kelam edeceğim.

Şimdilik şunu söyleyeyim, Sami Yen değinmiş zaten. Bende burada daha önce bunu söylemiştim biz aracı menajerlerle iş yapıyoruz. Bu da büyük sıkıntılar yaratıyor, bir arkadaş da Twitter'da Zeze konusuna değinmiş. Orada da bitmekten dönmesinin temel sebeplerinden biri bu. Menajeri olaya kızıyor kulübü kiralıktan bonservis olayına dönüyor.

Ponomarenko'da da aynı durumu anlattığımda bazı arkadaşlar gülmüştü. Oyuncuyla son aşamaya gelip Batrakov'u çıkarma ihtimali olunca o da kızıp sözleşmesini imzalıyor.

Berbat bir süreç var yani kısacası. Pape ve kulübü ile her konuda anlaşıldı ama bekletiliyor şu an için. Muhtemelen ondaki süreç de yukarıdakilere benzeyecek. Leao ile anlaşıyorsun, kulübü de ikna olmanın dibine geliyor onda da aynısını yapıyorsun. Daha böyle oyuncu çok fazla.

Akşam detaylıca konuşuruz.

Fisnik asllani bir yere transfer olmak uzeryken bozulmustu. Hangi takim ve sebebi neydi bilen varmi?

Bize olmazmiydi o cocuk?

Bunlar bu arada taraftarla oyuncunun arasını açmayı da seviyor icardi,muslerada olduğu gibi.Simdi aynısını torreiraya yapacaklar, sarr ismi çıktıktan sonra mecbur alacaksın yani yarın torreira yine bu performansa devam edince millet sarr gelemedi bunun yüzünden diyip oyuncuya sallayacak yine sorun çıkacak boşuna

İsmaila kısmında da bence ayıp ediyoruz ve marka değerini uzun vadede kötüye çeviriyoruz.

Barış'ın bize yaptığını yapıyor İsmaila. Oyuncuyu kulübünün istediğinin 20 milyon € daha aşağısına almaya çalışıyoruz. Bana sorarsanız yanlış, ileride bu durumlar karşımıza çıkar FIFA'lık bile oluruz oyuncu ayartmaktan.

İsmaila kısmında da bence ayıp ediyoruz ve marka değerini uzun vadede kötüye çeviriyoruz.

Barış'ın bize yaptığını yapıyor İsmaila. Oyuncuyu kulübünün istediğinin 20 milyon € daha aşağısına almaya çalışıyoruz. Bana sorarsanız yanlış, ileride bu durumlar karşımıza çıkar FIFA'lık bile oluruz oyuncu ayartmaktan.
oyuncunun da kararları oluyor bazı istekleri oluyor bu aşamada ben oyuncunun ederinden fazla istemeyi yanlış buluyorum , barış konusunda da gitsin demiştim.Sarr için de keza ederi 35-40 ancak palace gidip 60 falan istiyor bu işler komedi yani sen o zaman adamın maaşına zam yap 2 katını veriyoruz biz üstüne cl oynuyoruz bunları ben tasvip etmiyorum.Geçen sene barış için de 50ye yakın verdiler direkt satacaktın oyuncu da gitmek istiyordu , değerini de bulmuştu yani

Sarr'ları karıştırmışsın🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt